U ZABLAĆU SE SPREMA TIM ZA SRPSKU LIGU: Posle nekadašnjeg igrača Partizana stigao i bivši igrač Mladosti iz Lučana!

Autor:

Sport

11.12.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Omladinca dovela još jedno ozbiljno pojačanje.

U ZABLAĆU SE SPREMA TIM ZA SRPSKU LIGU: Posle nekadašnjeg igrača Partizana stigao i bivši igrač Mladosti iz Lučana!

Foto: FK Omladinac Zablaće

Lider Zapadno - Moravske zone posle promene trenera i promocije prvog pojačanja, danas je navijačima predstavio i drugog novajliju.

Republika

Da podsetimo zbog privatnih obaveza Kovačevića je zamenio Dušan Tošić. Sa jačanjeg igračkog kadra krenulo se dovođenjem nekadašanjeg igrača između ostalog i Partizana, Alekse Jelića

Republika

Foto: FK Omladinac Zablaće

Matija Protić

 

Danas je klub predstavio još jedno kvalitetno pojačanje, igrač sa bogatim Zonaškim i Srpskoligaškim iskustvom. Dres tima iz Zabalaća u predstojećem periodu nosiće Matija Protić (28). Protić dolazi iz Poleta (Ljubić), a kroz karijeru je nastupao i za Mladost iz Lučana, kao i Slogu iz Požege. Matija se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, ali uspešno može da preuzme i ulogu polušpica. Omladincu će sigurno predstavljati veliko pojačanje, nadaju se u klubu da će vezni red njegovim dolaskom biti još kreativniji i ubojitiji.

Sastav trenera Tošića prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Lazarica. U nastavak sezone Omladinac ulazi sa sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

12.12.2022 21:50

Dečko ima 15 kg viška, inače dobar fudbaler, iz Poleta otišao jer ne može da igra srpsku ligu.

posmatrac

13.12.2022 11:46

Samo sto vise UIGRAVATI postojeci izbor igraca kroz prijateljske utakmice. Popunjene tribine lepo izgledaju ali mislim da je trebalo jos dva reda podici jer mi ovo deluje malo.