RADNO U SLOBODI: Milanović prvi novajlija u Šašincima!

Autor:

Sport

12.12.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozvaničeno je i prvo pojačanje u Šašincima.

RADNO U SLOBODI: Milanović prvi novajlija u Šašincima!

Foto: FK Sloboda Šašinci

U Gradskoj fudbalskoj ligi Sremske Mitrovice se izgleda najozbiljnije radi na jačanju igračkog kadra. Napredak iz Šuljama je već obelodanio imena petorice novajlija, a sada je i tim iz Šašinca obradovao svoje simpatizere. 

Republika

Slobode je ove sezone odlično krenula u ligi, posle sedam kola bila je i lider na tabeli, ali onda se desio neshvatljiv pad forme. Tri vezana poraza u poslednja tri kola gurnula su ih na deobu četvrte pozicije sa 15 bodova. Za prvim mestom zaostaju šest koraka. Uprava tima želi da se na proleća umeša u borbu za plasman u viši rang koji su igrali pre dve godine.

Republika

Foto: FK Sloboda Šašinci

Dejan MIlanović

 

Prvo pojačanje u ovom prelaznom roku je Dejan Milanović. Milanović je mlad i perspektivan igrač rođen 2003. godine, dolazi iz ekipe LSK Laćarak. Novajlija u Slobodi najbolje se snalazi na poziciji levog i desnog krila, a može da igra i ofanzivnog veznog. Prošao je školu fudbala Sirmium, zatim je igrao u pionirima Srema, kadetima i omladincima Hajduka iz Divoša i kasnije u seniorima tima iz Laćarka. 

Iz Slobode po pitanju prvog novajlije u njihovim redovima poručili su:

- Uprava vredno radi na dovođenju pojačanja za predstojeći deo sezone. Pored Dejana očekuje se u narednim danima dovođenje još 4, 5 igrača i trenera. Nadamo se da ćemo se umešati u borbu za sam vrh tabele, a već prvo kolo gostujemo Napretku iz Šuljama koji se takođe kvalitetno pojačava i daje do znanja da će biti težak protivnik. Milanoviću želimo sve najbolje u našem timu i da pokaže svoj talenat i ostavi dubok trag u našem selu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading