MIJATOVIĆ ZA EFIKASNIJI NAPAD: Napredak predstavio i peto pojačanje za proleće!

Autor:

Sport

10.12.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak želi da fenjer preda nekom drugom timu na proleće!

MIJATOVIĆ ZA EFIKASNIJI NAPAD: Napredak predstavio i peto pojačanje za proleće!

Foto: FK Napredak Šuljam

FK Napredak Šuljam

Tim iz Šuljama je po ponovnom osnivanju pre dve godine polako radio na stabilizaciji uslova i igračkog kadra. Jesenji deo sezone u Gradskoj fudbalskoj ligi Sremske Mitrovice završili su deobi poslednjeg mesta sa Planincom.

Republika

Uprava kluba već uveliko radi na svim poljima. Već smo pisali da se radi na sređivanju terena i prostorija, igrački kadar se takođe jača iz dana u dan. Do sada su opremu Šuljama zadužili Blagoje Kljaljić, Milan Ćurčić, Momčilo Rakita i Petar Kresojević

Republika

Foto: FK Napredak Šuljam

Dragan Mijatović

 

Napredak je danas objavio da je postignut dogovor sa Draganom Mijatovićem. Mijatović je dobro poznato lice opštinske lige nastupao je za Mitros, Borac, Slobodu... Igra na poziciji napadača i sigurno će mnogo značiti igračkom kadru koji je u polusezoni mrežu protivnika tresao samo 11 puta. Prvi takmičarski meč novi napadač će odigrati upravo protiv kluba u kojem je igrao do ovog prelaznog roka.

Prolećni deo prvenstva tim iz Šuljama startuje na svom terenu protiv Slobode. U prvom susretu ove dve ekipe ove sezone Napredak je poražen na gostovanju rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading