JESENJI PRVAK: Polet pred povratkom u viši rang posle sedam godina!

Autor:

Sport

09.12.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se igrao okružni fudbalski rang u Vitoševcu već sedam godina, ali se to može promeniti već na početku sledeće sezone!

JESENJI PRVAK: Polet pred povratkom u viši rang posle sedam godina!

Foto: FK Polet Vitoševac

Polet je ekipa koja ima najlošiju gol razliku od vodećeg tria koji se izdvojio na vrhu Opštinske lige Aleksinac, ali je ipak lider na tabeli. Za prvu poziciju timu iz Vitoševca bilo je dovoljan skor 10-1-1. Jedan bod manje ima drugoplasirani Škriljac, a dva manje Rudar 2016.

Republika

Niz od devet pobeda razlog je za optimizam u redovima Poleta, zimsku pauzu provode kao lideri, a to nameravaju da ostanu i posle prolećnog dela. Tim povodom stupili smo u kontakt sa upravom kluba koja nam je dala neke odgovore na pitanja.

Da li je igrački kadar ojačan pred početak ove sezone?

- Doveli smo par proverenih igrača iz opštine Paraćin. Stefan Malović i Radimir Gigić došli su iz Cementa Popovac. Iz Mladosti Striža u naš tim prešao je Miloš Savić. Aleksandar Đorđević i Predrad Milovanović stigli su iz Tempa. 

 

Vitoševac karakteriše veliko drugarstvo.

- Pored navedenih pojačanja ostali igrači su iz susednih seoski naselja. Uzajamno poštovanje i prijateljstvo među fudbalerima je na najvišem sportskom i ljudskom nivou.

Uslovi u kojim klub igra su dobri za ovaj stepen takmičenja.

- Na igralištu Sveta Petka sve je pod konac što bi se reklo. Svlačionice i teren sa svim pratećim sadržajem su odlično opremljene. U planu je izgradnja manjih tribina za navijače.

Republika

Foto: FK Polet Vitoševac

Verna publika je uvek tu!

 

Prelazni rok uskoro počinje, uprava želi da zadrži prvo mesto na tabeli.

- Već se najavljuju pojačanja na ključnim pozicijama, pre svega misli se na golmana i veznog igrača. Cilj se zna, održavanje na prvom mestu i plasman u viši rang fudbalskog takmičenja. 

Ekipa Poleta proćeni deo prvenstva otvara derbi mečom sa Škriljcem. Tim iz Bradarca je jedini koji je uspeo da nanese poraz lideru. Na domaćem terenu rezultat je bio 3:1.

 BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading