RADNO NA VALJEVSKOJ TVRĐAVI: Prelazni rok otvara dugogodišnja želja uprave!

Autor:

Sport

11.12.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Jadra 2013 užurbano radi na jačanju igračkog kadra.

RADNO NA VALJEVSKOJ TVRĐAVI: Prelazni rok otvara dugogodišnja želja uprave!

Foto: FK Jadar 2013 Valjevo

Dugogodišnji član Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) želi da na proleće napravi proboj ka gornjem delu tabele. 

Republika

Jadar je jesenji deo prvenstva završio na desetoj poziciji sa samo 12 bodova. Sa učinkom 4-0-9 niko nije zadovoljan u klubu. Zanimljivo da su 3/4 bodova osvojeni van svog terena. Pred svojim navijačima pobeđena je samo Kotešica u drugom kolu rezultatom 2:1. 

Republika

Foto: Privatna Arhiva Marko Milivojević

Milivojević u sredini

 

Uprava kluba pregovara sa velikim brojem igrača, a prvo zvanično pojačanje je Marko Milivojević. On je u karijeri nastupao za Iskru i Senjak u Kolubarskoj okružnoj ligi. U Jadar upravo stiže iz Iskre. Članovi uprave su već dosta puta pokušavali da izvrše ovaj transfer, ali se kockice nisu spojile. Popularni Mrva stiže kao veliko pojačanje na stadionu Tvrđava. Marko je polusezonu sa sada već bivšim klubom završio na deobi desete pozicije. 

U sledećem periodu očekuje nas još novih lica, u Jadru su svesni da neke pozicije u timu treba ojačati i uveliko se radi na tome. Trenutna pozicija na tabeli ne zadovoljava aptetite kluba koji je već devet godina član međuopštinskog ranga. Prolećni deo prvenstva otvaraju protiv ekipe Popadića koja ih je u gostima savladala rezultatom 4:0. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading