POJAČANJA KAO NA TRACI: U Burovo stiže dvojac Radničkog iz Drena!

Autor:

Sport

09.12.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Burovu ozbiljno razmišljaju o plasmanu u viši rang!

POJAČANJA KAO NA TRACI: U Burovo stiže dvojac Radničkog iz Drena!

Foto: FK Burovo

Danas smo već pisali da je drugoplasirani tim Opštinske lige Lazarevac pojačao iskusni Radivojević. Uprava kluba obradovala je navijače sa još dva odlična igrača.

Republika

Nikola Vujanović od danas je novi igrač Burova. Vujanović je tokom svoje karijere nastupao za ekipe Dimitrije Tucović, Borac iz Lazarevca gde je bio i dugogodišnji kapiten. Poslednje angažman bio mu je u Radničkom iz Drena iz kojeg i dolazi u novi klub. Sa svojim već sada bivšim saigračima jesenji deo polusezone završio je na drugoj poziciji iste lige, ali druge grupe. Nikola igra na sredini terena i dosta će  značiti u prolećnom delu.


Drugi novajlija iz Drena je Stefan Subotić. Subotić je povratnik u redove Burova, u sezoni 2015/2016 sa velikim uspehom je nosio njihov dres i tada se ekipa plasirala u Prvu Beogradsku ligu. Igra na poziciji štopera i predstavljaće jedno od većih pojačanja za ovaj prelazni rok. 
Republika

Foto: FK Burovo

Stefan Subotić

Povodom aktivnosti u transfer periodu oglasili su se iz kluba:

- Sa današnja dva nova igrača uspeli smo da dovedemo tri veoma kvalitetna fudbalera. Što se tiče odlazaka verovatno ih neće biti. Planiramo da dovedemo još jednog, eventualno dva nova lica. Ambicije su iste, cilj je prvo mesto i ulazak u viši rang. 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading