BOBOŠKIN POVRATAK U BORAC: Martinovićev potpis za bolji napad na proleće!

Autor:

Sport

30.11.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac krenuo sa jačanjem tima, situacija na tabeli na proleće se mora popraviti.

BOBOŠKIN POVRATAK U BORAC: Martinovićev potpis za bolji napad na proleće!

Foto: FK Borac Radenković

Uprava kluba iz Radenkovića imaće veliki posao u zimskom prelaznom roku. Ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad), sa samo jednim bodom više u odnosu na fenjeraša. 

Republika

Novajlija u ligi je tek u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva uspeo da upiše prvu pobedu i da se tako digne sa poslednje pozicije na tabeli. U 13 mečeva u ligi Borac je postigao samo 15 golova, igrači imaju problema sa realizacijom pa je prva pozicija koja se jača upravo navala napada.

Novi igrač sastava iz Radenkovića od danas je Miloš Martinović. Krilni napadač je prošle sezone nosio upravo dres Borca, ali je pred početak ove takmičarske godine zadužio opremu kluba iz Ravnja (Zeka Buljubaša).

Posle provedene polusezone Martinović se vraća u Borac kako bi pomogao klubu da zadrži svoje mesto u ligi. Miloš je sa ekipom Zeke na zimsku pauzu otišao sa osme pozicije na tabeli.

Slavoljub Rudić jedan od skauta kluba iz Radenkovića po pitanju prvog pojačanja poručio je:

- Zadovoljan sam povratkom Miloša u našu ekipu,i nadam se da ćemo zajedno ostvariti dobre rezultate na proleće. Zahvalan igrač, vrlo borben i dobar čovek. Želim mu da zablista u našoj ekipi i vrati se u svoju staru formu koja ga je krasila prošle sezone u dresu Borca. 

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Borac dočekuje ekipu Jedinstva iz Rume.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading