SEDMI NOVAJLIJA U RADENKOVIĆU: Osamnaestogodišnji mladi skaut radi punom parom!

Autor:

Sport

12.12.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac renovira ceo igrački kadar!

SEDMI NOVAJLIJA U RADENKOVIĆU: Osamnaestogodišnji mladi skaut radi punom parom!

Foto: FK Borac Radenković

Poslednje mesto Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) ne zadovoljava apetite nikoga u klubu. Zimski prelazni rok gotovo da nije počeo, a Borac je već predstavio i sedmo pojačanje. 

Republika

Da podsetimo klub je do sada pojačao Miloš Martinović (krilni napadač), Damir Galetić (zadnji vezni), Miloš Jesretić (centralni bek), Milan Petrić (odbrambena linija), Miroslav Grgić (ofazivni vezni), Uroš Kostadinović (desno krilo)

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Matija Lazarević

 

Od danas dres Borca nosiće i Matija Lazarević. Dvadesettrogodišnji napadač stiže u novi klub kako bi popravio efikasnost pred golom protivnika. Lazarević je igrao za Mačvu iz Šapca, Elektru iz Wiene i Majur. Došao je kako kaže da igra, pa je sada na treneru da uklopi tim koji se od početka prvenstva nije proslavio sa dobrim rezultatima. 

Lazarević je kratko za naš portal po pitanju transfera poručio:

- Dolazim da se dokažem da vredim. Daću sve od sebe da pomognem ekipi i da se uklopim, nadam se da ćemo ispuniti ciljeve Borca u ovoj sezoni. 

Igrači su trenutno na prvenstvenoj pauzi, posle praznika očekuje se i početak priprema. Posle dobrih pojačanja i zvučnih imena očekuje se da Borac popravi svoj skor i da zauzme sredinu tabele.

BONUS VIDEO: 

 

 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading