BORAC SE OZBILJNO POJAČAO: Klub ne planira da ima epizodnu ulogu u ligi!

Autor:

Sport

04.12.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac sprema polako tim za proleće, već sada se predviđa da će to biti ozbiljna grupa igrača!

BORAC SE OZBILJNO POJAČAO: Klub ne planira da ima epizodnu ulogu u ligi!

Foto: FK Borac Radenković

Novajlija u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad) iz Radenkovića radi punom parom na jačanju kluba. Kao što smo već pisali na proleće će ekipa igrati na svom terenu jer su prostorije u procesu izgradnje. 

Republika

 

Borac je pre par dana obelodanio Boboškin povratak, a sada je već predstavio nova pojačanja. 

Pre povratka Martinovića ekipu je pojačao Damir Galetić. On je takođe bivši igrač Borca, prošlu sezonu proveo je u ekipi BSK Bešenevo. Sa Martinovićem se odlično poznaje i sigurno će dosta značiti za nove borbe na proleće.

Danas je marketing tim ekipe iz Radenkovića obelodanio imena dvojice novajlija. Miloš Jesretić po drugi put zadužio je crvenu opremu kluba. Jesertić ima 33 godine, igra na poziciji centralnog beka, prošle sezone zajedno sa Borcem ostvario je plasman u trenutni rang. Prethodnih šest meseci proveo je u Budućnosti (Salaš Noćajski) sa kojim se izborio za titulu jesenjeg prvaka Sremske lige. Najveći deo karijere je upravo proveo u prethodnom timu, a jedan deo je bio i član Zmaja iz Noćaja.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Jesretić levo na slici

Četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku, a drugo današnje je Milan Petrić. Iskusni fudbaler dolazi iz redova Zmaja u kojem je nastupao prethodnih nekoliko sezona. Petrić je odbrambeni igrač, ali može da pokrije još nekoliko pozicija na terenu. Da je u pitanju ozbiljno pojačanje dokazuje i činjenica da je Miloš jako poznato ime u fudbalskim krugovima Sremske Mitrovice.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Milan Petrić

Borac na startu prolećnog dela polusezone dočekuje ekipu Jedinstva iz Rume. Uprava kluba je već sada odradila veliki deo posla na svim poljima, a do kraja zimskog prelaznog roka se očekuje još nekoliko imena.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading