TRANSFER BOMBA MLADOSTI: Nekada je igrao na Islandu, a sada je stigao u Jelenac!

Autor:

Sport

29.11.2022

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo što je završena sezona, uprava kluba iz Jelenca obradovala je svoje navijače transferom o kojem će se pričati!

TRANSFER BOMBA MLADOSTI: Nekada je igrao na Islandu, a sada je stigao u Jelenac!

Foto: Privatna arhiva Ivana Blagojevića

Blagojević na Islandu

Mladost se trenutno nalazi na deobi druge pozicije Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola. Sa učinkom 6-3-2 zaostaju za liderom iz Gornje Trnave samo jedan bod. 

Republika

Ekipa na proleće želi da napadne plasman u Šumadijsku okružnu ligu što ovaj transfer i pokazuje. Odmah po završetku takmičarskih mečeva krenuli su u potragu za igračima koji će im doneti dodatni kvalitet. Prvo zimsko pojačanje zvanično je Ivan Blagojević - Španja.

Vezni igrač ima bogatu fudbalsku karijeru igrao je u Mladenovcu, Mihajlovcu, Dunavcu iz Grocke, Kovačevcu... Jedan deo karijere proveo je i van granica naše zemlje. Takmičio se na teritoriji Islanda u ekipi Aegir.

Republika

Foto: Privatna arhiva Ivana Blagojevića

 

 

Iz kluba posle prvog transfera u ovom zimskom periodu poručuju:

- Ciljevi za proleće se znaju, želimo da napadnemo plasman u viši rang. Ivan je igrač koji ima fudbal u nogama i biće veliko pojačanje za nas. Želimo mu mnogo golova i asistencija ove sezone.

Blagojević je igrač sa velikim iskustvom i znanjem, igra na poziciji veznog, ali se dobro snalazi i u krajnjoj završnici napada. U Jelencu su se mnogi obradovali posle zvanične objave transfera i nadaju se najboljim partijama njihovog novog pojačanja. 

Kontaktirali smo popularnog Španju koji nam je izneo utiske po pitanju novog kluba:

- Dolazim u novi tim sa namerom da se u prolećnom delu što bolje predstavimo i da ostvarimo zacrtane ciljeve. Nadam se da ću ekipi uspeti da pomognem i da ću svojim igrama doprineti što boljim rezultatima.

Priliku da debituje u ligi na proleće imaće pred svojim navijačima u prvom kolu protiv ekipe Gorski Car.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading