TROKORAK JEŽEVICE ZA PRVO MESTO: Dva gola u drugom poluvremenu za preokret i titulu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

28.11.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice dočekala je Čajetinu. Domaći tim je pobedio rezultatom 2:1.

TROKORAK JEŽEVICE ZA PRVO MESTO: Dva gola u drugom poluvremenu za preokret i titulu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Ježevica

Pred poslednje kolo Zlatiborske okružne lige prvih šest timova nalazilo se u razlici od tri boda. Jesenji prvak odlučen je tek kada su i zvanično svi mečevi završeni. 

Republika

Utakmica otvorena od samog starta, domaći tim u blagoj inicijativi. Igralo se sa dosta duela po celom terenu i velikim brojem prekrašaja. 

U 14. minutu posle oduezete lopte Čajetina preko Milaćević Bojana prelazi u vođstvo.

Imali su igrači Ježevice loptu u nogama do kraja prvog poluvremena, ali bez neke dobre prilike koja bi ugrozila gol koji čuva Rolj. 

Glavni sudija na meču, Pajić Luka posle prvog dela opomenuo je četiri igrača, po dva žuta kartona na obe strane.

Posle pauze igrači domaćeg tima kreću ofanzivnije ka golu protivnika, dve odlične prilike imali su za poravnanje rezultata, ali promene nije bilo.

U 75. minutu iz slobodnog udarca Pešić Vukašin donosi izjednačenje svom timu za veliku radost domaćih navijača.

Motivisani prvim golom, sastav trenera Jankovića kreće još jače sa napadima. Pet minuta kasnije potpuno preokret u Velikoj Ježevici. Šmakić šalje odličnu loptu kojom spaja Krejovića sa golom za 2:1!

Do kraja meča gosti propuštaju odličnu priliku za izjednačenje, ali nije bilo dobrog šuta ka golu Nestorovića. Treba napomenuti da su gosti u 85. minutu zbog drugog žutog kartona Obradoviću ostali sa 10 igrača u polju. 

 

 

Čak 12 žutih kartona je pokazao Pajić na ovom meču. 

Ježevica je ovom pobedom odnela titulu jesenjeg prvaka i u toku zimske pauze imaće veliki posao ako želi da to mesto zadrži i na kraju sezone.

Ježevica - Čajetina 2:1 (0:1)

Ježevica: Nestorović, Đorđević, Gavrilović, Krejović, Jelić (od 52' Lađevac), Brašnjević, Šmakić, Pešić, Jovanović, Borović, Volić (od 87' Đurović)

Čajetina: Rolj, Radišić, Đurić, Tomić, Stanić, Obradović, Petrović, Panović, Kostadinović, Savić, Milaćević

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading