ISKUSTVO PREVAGNULO: Donja Lomnica golovima pred kraj prvog i drugog dela ide dalje u kupu!

Autor:

Sport

27.11.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je odigran meč prvog kola kupa Jablaničkog okruga. Turekovac je ugostio ekipu Donje Lomnice. Gosti su slavili rezultatom 2:0.

ISKUSTVO PREVAGNULO: Donja Lomnica golovima pred kraj prvog i drugog dela ide dalje u kupu!

Foto: FK Turekovac

Odlična utakmica viđena je u Turekovcu, po mnogima navijačima domaćina ekipa Donje Lomnice najbolji je sastav koji je u skorije vreme gostovao na njihovom terenu.

Republika

Igralo se fer i korektno, bez previše agresivnih startova. Gosti organizovaniji, od samog starta imaju više loptu u nogama i stvaraju šanse. Turekovac je svoje prilike tražio iz brze tranzicije i uspeo je da stvori dve dobre prilike pred golom Dimitrijevića, ali nije bilo završnog udarca. 

Imali su i igrači Lomnice odlične prilike, ali je golman domaćeg tima bio na visini zadatka. Prvi gol na meču viđen je u poslednjim trenucima pred pauzu između poluvremena. Posle izgubljene lopte domaćeg sastava, brzi prodor po levoj strani i lopta završava u golu. 1:0 za goste na kraju prvog dela igre.

U drugom delu igre dosta iskusnija ekipa Donje Lomnice kontrolisala je utakmicu, nije dozvolila mnogo prilika protivniku ispred svog golmana. 

Trener domaćih pokušao sa tri izmene u daljem toku meča da promeni stanje na terenu, ali je iskustvo u nogama protivnika prevagnulo. U 89. minutu posle solo prodora Marjanović postavlja konačnih 2:0 za goste. 

Iz domaćeg tabora posle meča poručili su:

- Falilo je malo više discipline u igri, a malo i sreće. Raduje hrabra igra sa nekoliko dobrih šansi od kojih su najbolje imali Aleksa Milošević i Đorđe Milošević. Sve u svemu dobra provera za naš mlad itim koji je video gde još treba da radi i napreduje u drugom delu prvenstva. Publici hvala na fer navijanju na poslednjem meču na našem terenu ove godine i pozivamo ih da dođu u Vlase sledeće nedelje.

Turekovac - Donja Lomnica 0:2 (0:1)

Turekovac: D. Stojanović, Pavlović (od 46' A. Stojanović), Cekić, Marjanović, Milenković, Jovanović (od 70' Živković), Ilić (od 16' Cvetković), Cvetanović, Milošević, Stanković (od 70' MIljković), Milošević

Donja Lomnica: Dimitrijević, Stevanović, B. Stanković, N. Stanković, Rajković, Milošević, Mitić, Miljković, Banković, Mitić, Marjanović

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading