KO ĆE NA PAUZU POBEDOM: Prvi partizan u odličnoj formi dočekuje Perućac!

Autor:

Sport

25.11.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Prvi partizan dočekuje Perućac. Utakmica se igra u nedelju od 11 časova.

KO ĆE NA PAUZU POBEDOM: Prvi partizan u odličnoj formi dočekuje Perućac!

Foto: FK Prvi partizan Užice

Jedini meč poslednjeg kola Zlatiborske okružne lige koji neće biti u terminu od 12:30 je u sportskom centru Krčagovo. Partizan će ugostiti Perućac sat ipo vremena ranije. 

Republika

Ekipa iz Užica igra promenjivo tokom celog prvog dela sezone, sa učinkom 5-1-8 drže 10. poziciju na tabeli. U nedeljni meč ulaze posle dva vezana trijumfa. Sastav Prvog partizana ima velikih problema sa realizacijom pred golom protivnika. U 14 odigranih mečeva samo su 12 puta uspeli da savladaju golmana rivala.

Tim igra jako dobro na svom terenu, u sedam odigranih utakmica upisali su 13 bodova. Iz domaćeg tabora pred predstojeći meč poručuju:

- Nakon dva vezana trijumfa, bez primljenog gola, kladionice ulogu favorita dodeljuju nama. Oprezno i skoncentrisano ulazimo u ovaj meč, da se na pauzu ode u što boljem raspoloženju. Stručni štab je na slatkim mukama, pošto za ovaj duel će na raspolaganju biti skoro ceo roster.

Sa druge strane centra u nedelju nalaziće se sastav Perućca. Sa 12 osvojenih bodova nalaze se na 14. mestu na tabeli. Kao i predstojeći rival i oni imaju slabu realizaciju šansi pred golom protivnika. U proseku postižu po jedan gol na meču u ovoj polusezoni. 

Van svog terena u sedam mečeva upisali su samo tri boda. U Kaleniću su uspeli da slave rezultatom 1:0. U poslednjih pet mečeva pored pobede nad ekipom Jedinstva imaju i četiri poraza.

Prošle sezone ova dva tima odigrala su tri duela. Perućac je slavio dva puta rezultatom 2:1, Prvi Partizan je u plej-autu na domaćem terenu bio bolji sa 4:0.

Prvi partizan - Perućac

Nedelja, 20. novembar od 11 časova

Sportski centar Krčagovo

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading