TUREKOVAC SIGURAN NA SVOM TERENU: Serija dobrih rezultata vodi ga gornjem delu tabele!

Autor:

Sport

14.11.2022

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Gradske lige Leskovac viđen je duel između Turekovca i Rudara. Domaćin je slavio rezultatom 3:1.

TUREKOVAC SIGURAN NA SVOM TERENU: Serija dobrih rezultata vodi ga gornjem delu tabele!

Foto: FK Turekovac

Odličan meč viđen je u Turekovcu gde je domaćin zasluženo slavio. Gosti sa četiri bonus igrača nisu uspeli da ozbiljnije namuče domaći sastav.

Republika
 

Od samog starta utakmice igrači Turekovca preuzimaju inicijativu i imaju loptu u nogama, ali bez konkretne prilike pred golom Rudara. Imali su svoje šanse Kočić i Milošević, ali lopta nije završila u golu. 

Prvo poluvreme obeležio je evrogol Cvetković Andrije za vođstvo Turekovca od 1:0. Momak rođen 2006. odličnim udarcem u 31. minutu savladava protivničkog golmana za prednost svog tima.

Od starta drugog dela igre igralo se otvoreno na obe strane. U osmom minutu nastavka domaći igrači povećavaju prednost na 2:0. Sjajnu akciju na desnoj strani nastavio je Cekić posle čijeg ubačaja loptu u mrežu sprovodi Milenković za dupliranje prednosti.

Igrači Rudara u 73. minutu smanjuju na 2:1. Milan Stojilković završava kontru gostujućeg tima i tako unosi neizvesnost u završnicu meča.

Domaći tim i posle primljenog gola nije odustajao od ofanzivne igre. Samo pet minuta kasnije Turekovac opet postiže gol. Dušan Kocić uspeva da savlada golmana Jajića za 3:1. To je ujedno bio i konačan rezultat susreta. 

Turekovac je sa nova tri boda skočio za dva mesta na tabeli i sada je osmoplasirani tim. Rudar je uprkos porazu ostao na 11. poziciji na tabeli.

Turekovac - Rudar 3:1 (1:0)

Turekovac: Stojanović, Pavlović, Cekić, Milenković, Cvetanović, Cvetković, Kocić, Đ. Milošević, A. Milošević, Stanković, Živković

Rudar: Jajić, M. Milenković, Stojilković, Petrović, Brnović, Đorđević, M. Kostić, Mitić, N. Milenković, B. Kostić, Đorđević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading