IZNENAĐENJE NA TERENU U BELOJ CRKVI: BAK u finalu kupa preko Proletera!

Autor:

Sport

26.11.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U polufinalu kupa Područnog fudbalskog saveza Pančevo sastavi su se BAK i Proleter. Domaći tim je slavio rezultatom 1:0.

IZNENAĐENJE NA TERENU U BELOJ CRKVI: BAK u finalu kupa preko Proletera!

Foto: FK BAK

U polufinalnom meču kupa sastale su se dva tima iz različitih rangova takmičenja. Ekipa BAK-a takmiči se u PFL-u Pančevo i na zimsku pauzu otišli su sa treće pozicije na tabeli. Proleter igra Vojvođansku ligu Istok, jedan rang iznad u odnosu na protivnika i trenutno se nalazi na osmom mestu u ligi.

Republika

Od samog starta domaći sastav dominantiji, sa loptom u nogama, gosti su svoju priliku tražili u kontra napadima. Prilike za BSK na startu imali su Simić, Milković i Kračunjel, međutim golman gostiju bio je na visini zadatka.

Imali su i gosti šanse preko Vojnova, ali nije bilo prave završnice u akcijama. Stiče se utisak da su domaći imali bolje prilike pred golom protivnika, ali na poluvreme se otišlo bez golova. 

Posle pauze igrači tima iz Bele Crkve krenuli su nešto ofanzivnije ka golu Spasevkog, nizale su se prilike, ali se za prvi gol čekao 71. minut.

Ivan Jovanović opalio je po lopti koja je na putu do gola okrznula jednog od igrača i tako prevarila golmana, 1:0 za BAK!

Posle prvog gola dodatno se otvorila utakmica, bilo je prilika na obe strane, ali se rezultat nije menjao. BAK ide u finale kupa. Drugi finalista biće odlučen krajem februara kada se sastaju Dinamo 1945 (Pančevo) i Polet (Idvor). Meč za trofej predviđen je za period pred početak prolećnog dela prvenstva.

BAK (Bela Crkva) - Proleter (Banatski Karlovac) 1:0 (0:0)

BAK: Sedljak, Koci (od 89' Popov), T. Kračunjel (od 89' Crnogorac), Starović, Simić (od 78' Sekulović),  M. Kračunjel (od 89' Stjepanović), Milković, Jovanović (od 86' Andrejić), Paunović, Anđelić

Proleter: Spasevki, Kovačević, Marković, Bokun, Jevtić, Blažu, Vojnov, Laka, Mišović (od 65' Martinović), Subotić, Ivković

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading