MEČ PUN PREOKRETA: Na kraju rezervista Ilić doneo pobedu domaćem timu!

Autor:

Sport

29.11.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu pred zimsku pauzu Prvi partizan ugostio je ekipu Perućca. Domaćin je slavio u uzbudljivom meču rezultatom 3:2.

MEČ PUN PREOKRETA: Na kraju rezervista Ilić doneo pobedu domaćem timu!

Foto: FK Prvi Partizan

Utakmica odigrana po prohladnom vremenu, jako teški uslovi za igru, a i za gledanje. Malobrojna publika ipak posle poslednjeg sudijskog zvižduka zadovoljno je napustila stadion.

Republika

Od samog starta inicijativa domaćeg tima, gosti nisu uspeli da se odupru pritisku u prvih 20 minuta što je igračima Prvog partizana stvorilo dosta prilika za postizanje gola.

U 24. minutu viđen je prvi pogodak na meču. Vukotić sa oko 25 metara od gola odličnim udarcem šalje loptu u donji levi ugao za 1:0 za domaćina. 

Posle datog gola budi se i ekipa Perućca, kreću agresivnije ka golu Đurića i već za devet minuta posle njihove trese se i mreža protivnika. Strelac izjednačujućeg pogotka bio je Stefanović Milenko. 

Igrao se 37. minut kada gosti dolaze do potpunog preokreta i vođstva. Matić Nemanja uspeo je da savlada Đurića za 2:1 za Perućac.

Da se na odmor ode mirnije glave po domaći tim pobrinuo se Poledica Aleksandar koji je golom pred sam kraj prvog poluvremena postavio rezultat na 2:2. 

Od starta drugog dela igre vodila se velika bitka na sredini terena. Gosti su za nijasnu bolje ušli nastavak meča pa su imali i par zrelih prilika, ali je maestralni Đurić sjajnim intervencijama održao svoj tim u igri. 

U 70. minutu Halilović šalje Ilića u igru sa klupe, a teren napušta Vukotić koji je požuteo pet minuta pre izmene. Tri minuta od ulasku u igru Ilić na asistenciju Radojičića postiže gol za 3:2. 

Do kraja meča igralo se tvrdo, bez previše rizika, gostujući trener je izmenama pokušao da unese promene na terenu, ali je rezultat ostao onaj iz 73. minuta.

Ovom pobedom ekipa Prvi partizan na zimsku pauzu ide sa deobe devete pozicije na tabeli, dok Perućac deli pretposlednje mesto Zlatiborske okružne lige takođe sa još jednim timom.

Prvi partizan - Perućac 3:2 (2:2)

Prvi partizan: Đurić, Čolić, Perišić (od 1' Lujić), Knežević, Delić, Vukotić (od 70' Ilić), Simić, Poledica, Triljić, Radojičić, Kovačević

Perućac: Đokić, Milošević, Jokić (od 46' Gvozdenović), Stevanović (od 83' Milovanović), B. Vasilić (od 80' Stamenić), Matić, Stefanović, Stevanović, N. Vasilić, Tadić, Mijatović

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading