RADI SE U RADENKOVIĆU: Borac pored igračkog jača i infrasktrukturni plan kluba!

Autor:

Sport

01.12.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Radenkoviću niče objekat po najvećim standardima!

RADI SE U RADENKOVIĆU: Borac pored igračkog jača i infrasktrukturni plan kluba!

Foto: FK Borac Radenković

Fudbalski klub Borac iz Radenkovića od ove godine takmiči se u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad). Priliku da igraju u višem rangu ostvarili su prošle takmičarske sezone osvajanjem jednog od prva dva mesta u Gradskoj ligi Sremske Mitrovice (grupa A).

Republika

Ekipa svoje mečeve u višem rangu igra na terenu u Salašu Noćajskom. Tim Budućnosti koji takođe igra svoje utakmice na istom mestu je trenutno lider Sremske lige. Borac je sezonu završio na pretposlednjoj poziciji sa sa pet bodova. Fenjeraš na tabeli ima samo bod manje.

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Stare prostorije kluba
 

Odmah po završetku ligaškog dela krenulo se sa jačanjem tima, ali i sa radovima na svom terenu. Prvo zimsku pojačanje je od juče zvanično Miloš Martinović. Sastav iz Radenkovića je krenuo sa izgradnjom svlačionica po visokim standarima. Nove prostorije koje se rade će pored svlačionica imati i kafić, na drugom spratu prostorije biće i velikog prostora za praćenje mečeva. 

 

Klub uz pomoć predsednika sela Uroša Veselinovića i uz podršku Gradske opštine planira da do proleća završi sa izgradnjom prostorija, i da nastavak prvenstva igra u svom selu. Priliku da prvi gostuju u višem rangu ekipi Borca u Radenkoviću imaće tim Jedinstva iz Rume

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mitar

04.12.2022 12:28

Sacuvaj boze dobili 20000 eura od opstine da zidaju svlacionicu a selo mrtvo nema nista da se ulaze u selo. Sve sto je trebalo da se ulozi u selo preusmereno u fudbalski klub. Jadno