SPOJ MLADOSTI I ISKUSTVA: Goloboradi duo zadužio opremu Borca!

Autor:

Sport

08.12.2022

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Radenkoviću se spremaju za juriš na sredinu tabele na proleće!

SPOJ MLADOSTI I ISKUSTVA: Goloboradi duo zadužio opremu Borca!

Foto: FK Borac Radenković

Uprava Borca radi bez odmora, uporedo se radi na novim prostorijama i na pojačanjima

Republika

Novajlija u Međuopštinskoj ligi Srem - Zapad posle prvog dela prvenstva ne stoji najbolje na tabeli. Samo jedan bod više imaju u odnosu na fenjeraša koji je osvojio četiri u jesenjem delu takmičenja. U klubu čine sve što je i njihovoj moći da se na proleće napokon zaigraju mečevi višeg ranga na njihovom terenu. Navijači su sa oduševljenjem ispratili jačanje igračkog kadra, posebno im je drago zbog povratka Martinovića

Danas je klub obelodanio dva nova potpisa. Miroslav Grgić (20) od danas je zadužio opremu Borca. Mladi ofanzivni fudbaler ponikao je u Podrinju u kojem je prošao sve selekcije i upravo iz tog kluba dolazi u Borac. 

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Miroslav Grgić

Drugi potpis za danas je takođe mladi igrač koji je kao i Grgić igrao u Podrinju. Uroš Kostadinović je imao priliku i da nosi kapitensku traku u kadetima Budućnosti iz Salaša Noćajskog

Republika

Foto: FK Borac Radenković

Uroš Kostadinović

Po svemu do sada urađenom u ovom prelaznom roku u Radenkoviću se na proleće očekuju dosta bolji rezultati. Ako se nastavi istim intenzitetom sa jačanjem igračkog kadra, možda se stvore uslovi i za napad na viši rang sledeće sezone.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading