TRANSFER BOMBA ZEKE: Popularni Gatuzo je novo pojačanje tima!

Autor:

Sport

25.12.2022

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje u Ravnje.

TRANSFER BOMBA ZEKE: Popularni Gatuzo je novo pojačanje tima!

Foto: Privatna arhiva/Duško Dević

Na "Teatru snova" se radi punom parom, posle uvodnih pojačanja period do danas je izgleda bio zatišje pred buru.

Republika

Zeka je odlično počeo sezonu u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), ali je zbog lošijih rezultata u poslednjih pet kola polusezou završio na sedmoj poziciji na tabeli. Imajući u vidu da je do osmog kola bio drugoplasirani sastav u ligi sa svega dva boda manje u odnosu na lidera, krajnje stanje nikoga ne čini radosnim. 

Posle pauze od skoro mesec dana sa pojačanjima, danas je sklopljen dogovor sa novim igračem. Dres Zeke na proleće nosiće Duško Dević (37). Dević je igrač sa velikim iskustvom, dolazi iz ekipe Obilić 1933 (Kukujevci). Sa svojim sada već bivšim saigračima u istoj ligi na zimsku pauzu je otišao sa deobe četvrte pozicije na tabeli. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Duško Dević

Dević levo na slici za vreme igranja u Hrvatskoj

 

Dević je za naš portal kratko po pitanju prelaska u novi klub izjavio:

- Odlučio sam se za Ravnje jer je zdrava sredina i zato što imaju ambicije za viši rang. Drago mi je što ću sarađivati sa igračima i trenerima, nadam se da će naša saradnja biti duga i uspešna. 

Povodom dolaska Devića svoj komentar poslao nam je i Mitar Budečević koji je trener-igrač.

- Dolazi nam veliko pojačanje koje može odgovoriti na pozicijama zadnjeg veznog kao i odbrambenog igrača. Dobar je fudbaler i još bolji čovek što je najbitnije. Naši predstojeći ciljevi su da igramo utakmicu po utakmicu sa maksimalnim zalaganjem pa ćemo na kraju videti gde stojimo na tabeli. Očekujemo da krenemo sa pripremama 22. januara - rekao je Budečević.

Zeka prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Fruške Gore. Na startu sezone rezultat je bio 4:1 u korist tima iz Ravnje.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading