KVARTET POJAČANJA OTVARA PRELAZNI ROK: Tu su braća Jovanović, mladi Milenković i Tasić koji ima ogromno iskustvo!

Autor:

Sport

24.01.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je na dobrom putu da se vrati u viši rang.

KVARTET POJAČANJA OTVARA PRELAZNI ROK: Tu su braća Jovanović, mladi Milenković i Tasić koji ima ogromno iskustvo!

Foto: FK Rembas

Sklapa se tim za viši rang

Rembas je posle tri sezone u srpskoligaškom karavnu, prošle godine morao da se pomiri sa selidbom u zonu.

Republika

Ove takmičarske godine krenuli su odlično i imaju velike šanse da se ekspresno vrate u viši rang. Od starta sezone napravili su seriju od čak deset vezanih poraza. U poslednjih pet kola upisali su dva poraza i to ih je ostavilo na drugom mestu za vreme pauze između dva dela prvenstva. Morava iz Ćuprije, jesenji lider na tabeli udaljena je samo jedan bod od tima iz Resavice.

Uprava kluba želi da dodatno ojača igrački kadar za proleće kako bi ekipa bila što bliže ostvarenju cilja, a to je prvo mesto i povratak u viši rang. Ove zim dres Rembasa su već zadužila četiri igrača.

Nikola Jovanović (28) dolazi iz redova Kosanice sa kojom se takmičio u Zoni Jug. Pokriva poziciju desnog krila i ovo je njegov drugi mandat u Rembasu. Igrao je još i za Radnički iz Svilajnca, a aktivan je i na parketu gde nastupa za ekipu Bele Crkve.

Dres tima iz Resavice za proleće zadužio je i Nikolin brat Jovan (24). Mlađi Jovanović je do sada nosio dres OFK Beograda, Kosanice i Topličanina u kojem je nastupao u prethodnom periodu. Najbolje se snalazi na poziciji desnog beka, kao i njegov brat i on igra mali fudbal u istom timu. 

Treći novajlija u ovom prelaznom roku je Đorđe Milenković (17). Radi se o veoma mladom i talentovanom igraču pred kojim je po mnogima velika budućnost. Dolazi iz redova Kosanice, a pre toga je prošao sve mlađe kategorije Trajala. Milenković je kao i braća Jovanović deo KMF-a Bele Crkve.

Republika

Foto: FK Rembas

Đorđe Milenković

Kvartet pojačanja zatvara Tasić Aleksandar (34) koji dolazi iz redova Radničkog iz Svilajnca. Tasić je upravo iz Rembasa otišao u Radnički i ovo je njegov povratak posle dve i po godine. Igrao je još i za Dinamo (Vranje), Novi Pazar, Bačku, OFK Beograd. Jedan period karijere nastupao je i van Srbije. U Švedskoj je nosio dres Vasalundsa, u Moldaviji je branio boje Speranta. U dresu Alsherta iz Armenije osvojio je pehar šampiona države. Sam njegov CV govori dosta o njemu, ogromno pojačanje za proleće. 

Republika

Foto: FK Rembas

Tasić Aleksandar

Nema sumnje da će Rembas sa ovim pojačanjima biti dosta jači u nastavku sezone. Braća Jovanović su igrači koji imaju fudbal u nogama, tu je i mladi Milenković čije vreme tek dolazi. O Tasiću ne treba puno pričati, on je igrač koji donosi momentalni kvalitet čim stupi na travnatu podlogu.

Rembas prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv ekipe Mladi Borac. U prvom susretu sastav iz Sedlara poražen je rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading