NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI KLUBA: Rasni golgeter na proleće u dresu tima iz Ašanje!

Autor:

Sport

18.01.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovom transferu će se tek pričati!

NAJVEĆE POJAČANJE U ISTORIJI KLUBA: Rasni golgeter na proleće u dresu tima iz Ašanje!

Foto: FK Kameni Ašanja

Sastav iz Ašanje na proleće će biti dosta izmenjen, a po mnogim komentarima okoline i dosta jači nego u prvom delu.

Republika

Status pojačanja u ovom prelaznom roku za sada imaju Bane Čavić, Nemanja Bežanović, Danijel Bantić, Milan Radovanović, Ivan Jeftić i Mladen Vukašinović. Sedmi novajlija i verovatno najveći dolazak do sada čak i u istoriji kluba je Denis Džanović (29).

Denis igra na poziciji krilnog napadača, polu-špica i špica. Dolazi iz ekipe FAP (Priboj) sa kojom se takmičio u Srpskoj ligi Zapad. Džanović je igrač sa velikim iskustvom, krenuo je u mlađim kategorijama Radničkog iz Kragujevca. U Crnoj Gori je kasnije nastupao za Ibar, Otrant Olimipik Ulcinj i u Prvoj ligi za Mornar iz Bara. Tada je u 107 mečeva van Srbije postigao 26 golova.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Denis Džanović u plavo-belom

Iz kluba su povodom prelaska Denisa u njihov tabor izjavili:

- Pojačanje koje verujemo da će nam doneti izuzetnu efikasnost i mnogo golova u mrežama protivnika. Njegovo iskustvo i znanje doneće nam sigurno mnogo dobrog u prolećnom delu prvenstva. Napominjemo da je posrednik u ovom velikom transferu bio naš prvi golman Đorđe Ivanović koji je sa Denisom veliki prijatelj. Dolazak prvoligaškog igrača u amaterski klub kao što je Kameni govori o tome da vesti o odličnoj organizaciji, rezultatima i vođenju kluba odlaze daleko u javnost. 

Prvo kolo prolećnog dela ekipa Kameni započinje utakmicom pred svojim navijačima protiv Mladosti iz Bućanovca. U prvom susretu domaćin je slavio rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading