AŠANJCI SE VRAĆAJU U KAMENI: Dva velika pojačanja za nastavak bitke za viši rang!

Autor:

Sport

12.01.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ašanji su u ovom prelaznom roku angažovali već pet novih lica.

AŠANJCI SE VRAĆAJU U KAMENI: Dva velika pojačanja za nastavak bitke za viši rang!

Foto: FK Kameni Ašanja

Drugoplasirani tim Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) već sada sklapa ozbiljan tim za nastavak sezone.

Republika

Uprava kluba vredno radi uprkos zimskoj pauzi, kako bi na proleće ekipa bila još jača. Za je dres tima iz Ašanje zadužio Bane Čavić, Nemanja Bežanović i Danijel Bantić. Marketing deo ekipe je danas obelodanio dva nova-stara lica u njihovom taboru.

Bivši kapiten Milan Radovanović (23) četvrto je pojačanje u ovom prelaznom roku. Igrač koji može da odigra na gotovo svim pozicijama na terenu, ali se najbolje snalazi u sredini terena. Dolazi iz ekipe Borac (Progar) sa kojom je prvi deo sezone u Međuopštinskoj ligi Beograd završio na osmoj poziciji na tabeli. Odlikuje ga dobra skok igra, upornost i fantastično kretanje. U karijeri je nastupao i za Kupinovo, Šumar i Donji Srem.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Milan Radovanović i Ivan Jeftić

U kategoriju povratnika od danas spada i Ivan Jeftić (24) koji dolazi iz ekipe Kupinovo. Najbolje se snalazi na bekovskim pozicijama. Jeftića odlikuje velika borbenost i juriš na svaku loptu do poslednje kapi zona. Njegovim dolaskom se u klubu nadaju da će dobtii veliku čvrstinu u odbrani. 

Prolećni deo prvenstva Kameni otvara pred protiv Krušedola, ekipe sa kojom dele drugo mesto na tabeli. U prvom susretu tim iz Ašanje slavio je rezultatom 1:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading