NOVA-STARA JEDINICA U AŠANJI: Bantić se vraća da sa bivšim klubom napadne viši rang!

Autor:

Sport

11.01.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada je očigledno da će igrački kadar na proleće biti dosta jači.

NOVA-STARA JEDINICA U AŠANJI: Bantić se vraća da sa bivšim klubom napadne viši rang!

Foto: FK Kameni Ašanja

U Ašanji su spremni za proleće

Tim iz Ašanje u svojoj povratničkoj sezoni u Međuopštinsku ligu Srem (grupa Istok) premašio je očekivanja svih, pa čak i ljudi u klubu.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa deobe druge pozicije, sa samo šest bodova manje u odnosu na lidera. Uprava kluba je u ovom prelaznom roku već obelodanila dva potpisa. Dres ekipe na proleće nosiće Bane Čavić i Nemanja Bežanović. Njima će društvo u svlačionici od danas praviti i Danijel Bantić (27).

Bantić dolazi iz ekipe Ljukovo za koju je samo u jednoj prilici stajao na golu. Njegovi sada već bivši saigrači su u istoj ligi završili prvi deo sezone na 12. poziciji. Pre toga nosio je dres Srema iz Sremskih Mihaljevaca, a od 2019. do 2021. je bio u dresu tima iz Ašanje. Ovo je njegov drugi mandat u klubu. 

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Danijel Bantić

 

Iz kluba su povodom drugog mandata Bantića u njihovom taboru izjavili:

- Danijel je dobro poznato lice navijačima plavo belih, nastupao je za naš klub pre dve sezone i uvek je bio zadužen za dobro raspoloženje svih u klubu. Sada se vraća u redove Kamenog gde će pojačati konkurenciju Ivanoviću i Madackom i tako doneti još čvršću odbranu u pohodu na Sremsku ligu.

Kameni u prolećne bitke za viši rang ulazi protiv Krušedola sa kojim deli drugu poziciju na tabeli. Prvi susret ove sezone dobio je tim iz Ašanja rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading