STANKOVAC I MILOŠEVIĆ OPET SARAĐUJU: Rojkovac se sprema za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

10.01.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi klub iz Obrenovca želi da se na proleće "ugura" u gornji deo tabele.

STANKOVAC I MILOŠEVIĆ OPET SARAĐUJU: Rojkovac se sprema za nastavak prvenstva!

Foto: FK Rojkovac

Posle svog osnivanja 2016. ekipa Rojkovac uspela je da za tri sezone ostvari plasman do Prve beogradske lige (grupa B). Tada su vezali dve sezone u beogradskoj ligi, iz koje su ispali nakon toga, ali se i ekspresno vratili za ovu takmičarsku godinu.

Republika

Na zimsku pauzu su sa učinkom 5-3-5 otišli sa sedme pozicije na tabeli. Ekipa je do petog kola bila bez pobede, sa samo dva osvojena boda, kasnije su popravili formu što je bilo dovoljno za 18 bodova. 

Republika

Foto: FK Rojkovac

Trener Stankovac

 

Uprava kluba je na sednici krajem novembra promovisala novog trenera. Miroslava Mitrovića zamenio je Aleksandar Stankovac. Danas je zvanično predstavljen i prvi novajlija u igračkom kadru. Ivan Milošević će nositi dres tima iz Obrenovca na proleće. Dolazi iz ekipe Umke i igra na više pozicija na terenu. Igrač kojeg dobro poznaje beogradska publika jer je do sada nastupao za Železničar iz Lajkovca, TEK Slogu, Kolubaru, GSP Polet, Kalenić i Zvezdu iz Konatica.

Republika

Foto: FK Rojkovac

Ivan Milošević

 

Trener Stankovac je za naš portal povodom prvog pojačanja u Rojkovcu izjavio:

- Milošević će biti jiš jedan od mnoih igrača koji su već u Rojkovcu,a da su sa mnom ne samo sarađivali, već i osvajali prvenstva. Njegova probojnost i leva noga će u mnogome doprineti da ekipa igra dopadljiv fudbal. Znam da će kao i ja uživati u atmosferi koju stvaraju navijači, kao i energiji koji imaju kako saigrači, tako i ljudi u upravi kluba. 

Rojkovac prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Budućnosti na svom terenu. U prvom susretu u Dudovici rezultat je bio 4:0 za domaći sastav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading