NEĐA JE PLAVO-BELI: Prvo pojačanje za nastavak sezone je promovisano!

Autor:

Sport

10.01.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kruščici kreću sa jačanjem igračkog kadra za proleće.

NEĐA JE PLAVO-BELI: Prvo pojačanje za nastavak sezone je promovisano!

Foto: FK Ratar Kruščica

Ekipa Ratar se već duži niz godina takmiči u Drugoj južnobanatskoj ligi (grupa Istok). Gotovo da svaku sezonu završe u gornjem delu tabele.

Republika

Ovu takmičarsku godinu su počeli odlično, do šestog kola držali su prvo mesto na tabeli, ali su kasnije malo posustali. Na zimsku pauzu su otišli sa četvrte pozicije i učinkom 8-2-3. Uprava kluba želi da na proleće izbori šansu za plasman u viši rang i krenula je u potragu za pojačanjima.

Prvi nojvalija koji je zadužio dres Ratara je Madić Nedeljko (25). Nedeljko dolazi iz ekipe Banatul sa kojom je u istoj ligi zauzeo drugo mesto na tabeli pred odlazak na zimsku pauzu. U duelu bivših i sada već sadašnjih saigrača proveo je 62 minuta, i tada je bio u pobedničkom timu. U Kruščici očekuju da svojom energijom doprinese da na utakmicama budu još efikasniji. 

Republika

Foto: FK Ratar Kruščica

Nedeljko Madić

 

Madić je do sada pored tima iz Lokve nastupao i za BAK, Vulturul, Karaš, Potporanj, Banat i Vršac. Takođe je aktivan igrač i malog fudbala, trenutno na parketu nastupa za ekipu Foruma.

Prolećni deo prvenstva Ratar otvara na gostovanju u Dupljaji. U prvom susretu pred svojim navijačima savladali su Dunav rezultatom 6:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading