IGRAČKI KADAR NA PROLEĆE ĆE BITI DOSTA PROMENJEN: U Brest stigao i četvrti novajlija!

Autor:

Sport

09.01.2023

10:15 >> 17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrič zbog odlazaka igrača intenzivno radi na dovođenju.

IGRAČKI KADAR NA PROLEĆE ĆE BITI DOSTA PROMENJEN: U Brest stigao i četvrti novajlija!

Foto: FK Dobrič Brest

Darko Stajić

Situacija u klubu nije baš najbolja, rezultatima niko nije zadovoljan, a pojedini igrači su već napustili sastav iz Bresta.

Republika

Dobrič je prvi gol postigao tek u petom kolu kada je i upisao prve bodove u sezoni. Učinak u poslednja tri kola može da raduje ljude u klubu, ali start sezone je za zaborav. Samo sedam osvojenih bodova što je dovoljno da se na zimsku pauzu ode sa šeste pozicije na tabeli. 

Za sada je igrački kadar ojačan dolaskom Aleksandra Dutine, Danilom Miladnovićem i Radošem Medenicom. Od danas dres Breštana zadužio je i Darko Stajić (32). 

Stajić dolazi iz Sloge 1980, igrač je sa velikim iskustvom. Nastupao je još i za Jastrebac, Proleter, Car Konstantin, Radnički Niš, Mladost Lalinac, Borac Azbresnica, Mladost Batušinac, Borac Držanovac, Mladost Medoševac i Moravu iz Čokota.

Republika

Foto: FK Dobrič Brest

Posle Sloge saigrači i u Brestu

 

Povodom dolaska četvrtog novajlije u njihove redove iz kluba su poručili:

- Situacija u klubu je nikad teža. Iznenadili su nas odlasci bitnih igrača i sada svim silama jurimo da nađemo adekvatne zamene za pozicije koje nam trebaju. Stajić je iskusan igrač i sigurno će nam dosta doprineti na proleće. 

Dobrič prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv Omladinca. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 3:0 za tim iz Arbanasca. 

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading