NAVIJAČI SU ODLUČILI: Oni su svojim partijama zaslužili priznanja!

Autor:

Sport

08.01.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ašanji izabrani najbolji pojedinci u 2022. godini.

NAVIJAČI SU ODLUČILI: Oni su svojim partijama zaslužili priznanja!

Foto: FK Kameni Ašanja

Kameni je već napravio iskorak prošle sezone plasirajući se u Međuopštinsku ligu Srem, ali se tim ne zadovoljavaju u klubu.

Republika

Jesenji deo sezone u višem rangu završili su sa učinkom 9-1-3 što je bilo dovoljno za deobu druge pozicije na tabeli. Lider iz Novih Karlovca je na šest bodova prednosti. U klubu se uveliko radi na pripremama za prolećne mečeve. Igrački kadar do sada je ojačan dolaskom Baneta Čavića i Nemanjom Bežanovićem

Za vreme zimske pauze ljudi u klubu su iskoristili vreme kako bi se glasovima navijača izabrali najbolji pojedinci za 2022. godinu.

Na društvenim mrežama održano je glasanje, za najbolje igrača izabran je Jovan Radojčić (24). Radojčić je u januarskom prelaznom roku prošle godine po drugi put obukao dres ekipe iz Ašanje. U prošloj sezoni bio je jedan od najzaslužnijih igrača za osvojenu titulu u OFL Pećinci. Posebno se ističe njegova partija u poslednjem kolu u Brestaču gde je overen plasman u viši rang. Ove sezone je takođe bio jedan od nosilaca igre, strelac važnih golova u pobedama nad Krušedolom, Vrdnikom i Ljukovom.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Radojčić Jovan - najbolji igrač u 2022. godini

Najbolji strelac kluba u prošloj godini je Borislav Nedović (25). Nedović je kao i Radojčić u klub stigao početkom 2022. godine. Svojim golovima u nižem rangu je takođe mnogo doprineo plasmanu u trenutnu ligu. U ovoj polusezone bio je precizan dva puta u prva tri kola, ali je nakon toga zbog poslovnih obaveza propustio ostatak mečeva.  

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Borislav Nedović - najbolji strelac u 2022. godini

Titulu najboljeg golmana u prošloj kalendarskoj godini odneo je Đorđe Ivanović (25). Ivanović je svojim odbranama u nekoliko situacija stvarao glavobolje protivničkim napadačima kako u nižem, tako i u višem rangu. Đorđe je član kluba od letnjeg prelaznog roka 2021. godine.

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Đorđe Ivanović - najbolji golman u 2022. godini

 

Kameni u prolećne bitke za viši rang ulazi protiv Krušedola sa kojim deli drugu poziciju na tabeli. Prvi susret ove sezone dobio je tim iz Ašanja rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading