MILOVANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: U Zeki svi imaju velika očekivanja za proleće!

Autor:

Sport

03.01.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ravnju se nastavlja ogromna rekonstrukcija igračkog kadra.

MILOVANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: U Zeki svi imaju velika očekivanja za proleće!

Foto: Privatna arhiva/Čeda Milovanović

Ekipa Zeke se već sedam sezona takmiči u Međuopštinskom rangu takmičenja. 

Republika

Trenutnu takmičarsku godinu su odlično počeli, prvi deo je bio skoro pa perfektan, ali je posle došlo do pada forme. Držali su drugu poziciju posle osmog meča u ligi, ali je situacija u poslednjih pet susreta pred pauzu pokvarila sve do tada urađeno.

U pet poslednjih utakmica u polusezoni Zeka je upisao jednu pobedu i čak četiri poraza. To je dovelo do toga da ekipa na zimsku pauzu ide sa osme pozicije i 22 boda. Uprava kluba se odmah po završetku takmičarskih mečeva bacila na rekonstrukciju igračkog kadra. 

Za sada je ekipu Zeke napustilo osam igrača, a promovisano je sedam novih lica. Od danas član tima iz Ravnja je Milovanović Čeda (25). Milovanović dolazi iz Jedinstva (Ruma) sa kojima je u istoj ligi na zimsku pauzu otišao sa treće pozicije na tabeli. Čeda je proveo svih 90 minuta na terenu kada je njegov već sada bivši tim savladao sadašnji rezultatom 3:2. 

Republika

Foto: Privatna arhiva/Čeda Milovanović

Milovanović u dresu Fruške Gore

 

Milovanović je ponikao u Zeki, a pored Jedinstva nastupao je i za Hajduk Stanko (Bogatić), Budućnost (Salaš Noćajski), Partizan (Vitojevci) i Frušku Goru. Za naš portal Čeda je po pitanju transfera izjavio:

- Drago mi je što sam se vratio u svoj matični klub, gde sam i napravio prve fudbalske korake. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazala uprava kluba. Verujem da će se u Ravnju konačno igrati dobar i respektabilan fudbal što je i cilj svih u klubu. 

Videćemo kako će tim Zeke izgledati na prolećnoj premijeri na protiv Srema. Za sada je po aktivnostima u prelaznom roku igrački kadar dosta izmenjen. Predsednik kluba Dalibor Đukanović je zadovoljan odrađenim do sada, i potajno se nada da će ekipa biti dosta bolje pozicionirana u nastavku prvenstva. U prvom susretu protiv tima iz Sremske Rače u Ravnju rezultat je bio 2:1 za domaćina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading