POVRATNIK U REDOVE SLOGE: Despotović prvo pojačanje za prolećne bitke za opstanak!

Autor:

Sport

02.01.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kraljevu se krenulo sa jačanjem igračkog kadra.

POVRATNIK U REDOVE SLOGE: Despotović prvo pojačanje za prolećne bitke za opstanak!

Foto: Privatna arhiva/Marko Despotović

Sa Jagodinom je osvojio kup regiona

Sloga igra svoju drugu vezanu sezonu u Srpskoj ligi Zapad. Tim iz Kraljeva bio je član Prve lige Srbije u sezoni 2020/2021.

Republika

Na zimsku pauzu srpskoligaškog zapada otišli su sa poslednje pozicije na tabeli. Sloga je veoma loše krenula ovu sezonu. Do desetog kola imali su samo četiri osvojena boda. Nešto bolju formu pred kraj polusezone krunisali su i prvom pobedom u ligi. Na kraju su sa učinkom 1-7-7 završili na 16. poziciji. 

Prvi tim iznad crte ima 12, odmah sledeći 14 bodova. Borba za opstanak će biti veoma teška na proleće, ali ekipe u sigurnoj zoni nisu mnogo odmakle. Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva. Prvi novajlija u Kraljevu je Despotović Marko (28).

Republika

Foto: Privatna arhiva/Marko Despotović

Povratak u staro jato

 

Marko dolazi iz ekipe Jagodine sa kojom se takmičio u Srpskoj ligi Istok gde je sa svojim sada već bivšim saigračima završio na osmoj poziciji na tabeli. Despotović je upravi iz Sloge otišao put Srpske lige Istok, a pored ova dva tima nosio je dresove Omladinca (Stara Pazova), Radničkog 1912 (Sombor), Budućnosti (Beograd), Bežanije i Jedinstva sa Uba.

Sloga prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju ekipi Mihajlovca. U prvom susretu ove sezone podelili su bodove, rezultat je bio 0:0.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading