TRENER SA VELIKIM ISKUSTVOM: Cerović preuzeo dirigentsku palicu Šajkaša!

Autor:

Sport

24.12.2022

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozicija na tabeli iziskuje promene.

TRENER SA VELIKIM ISKUSTVOM: Cerović preuzeo dirigentsku palicu Šajkaša!

Foto: FK Šajkaš Kovilj

Novajlija u Vojvođanskoj ligi Jug se u prvom delu sezone nije proslavio rezultatima.

Republika

Šajkaš na zimsku pauzu ide sa 15. pozicije na tabeli sa samo devet osvojenih bodova. Fenjeraš na tabeli ima pet manje, prva ekipa iznad crte ima tri više. Sastav iz Kovilja ove polusezone upisao je samo tri pobede i to sve pred svojim navijačima. Promene u timu su bile neminovne, a počelo se od šefa stručnog štaba.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Nenad Cerović

Nenad Cerović će pokušati da spasi Šajkaš

 

Novi trener prvog tima je Nenad Cerović. Iskusni stručnjak je u svojoj bogatoj karijeri vodio Proleter iz Novog Sada od pete do Super lige, ČSK Slaviju, Cement Srbobran, Veternik, Borac Šajkaš. Uvodio je u više rangove Borac Novi Sad, Jedinstvo Stara Pazova, Jugović, Indeks. U Super ligi je sedeo na klupi BSK Borče i Hajduka iz Kule. Više puta je radio u Beirutu kao direktor. Poslednji anagžman imao je u timu Indeksa u prolećnom delu.

Kontaktirali smo Cerovića koji je za naš portal po pitanju novog angažamana izjavio:

- Još jedan veliki izazov za mene. Imaću zadatak da ostavim Šajkaš u ovom rangu takmičenja, neće biti lako ali verujem u uspeh. Sa nekoliko novih igrača u timu očekujem dobre rezultate na proleće. 

Šajkaš prolećni deo prvenstva otvara protiv ekipe Mladost iz Bačkog Jarka na svom terenu. U prvom susretu na gostovanju poraženi su rezultatom 4:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading