DRUGO POJAČANJE ŽELEZNIČARA: Milinović golman sa ogromnim iskustvom!

Autor:

Sport

15.12.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava Železničara aktivno radi u ovom prelaznom roku.

DRUGO POJAČANJE ŽELEZNIČARA: Milinović golman sa ogromnim iskustvom!

Foto: FK Železničar Inđija

Miloš Milinović

Šestoplasirani tim Vojvođanske lige Jug ne planira da ima epizodnu ulogu u ligi. Razmišlja se o najvišim mogućim ciljevima, a to je plasman i u viši rang.

Republika

Za sada su opremu Železničara razdužila dva igrača, a danas je ozvaničen i dolazak drugog pojačanja. Da podsetimo ekipu su napustili Aleksandar Radišić i Vladan Ninić. Već smo pisali da je Ninić pojačao ekipu Jadrana. Prvi potpis kluba u ovom prelaznom roku bio je Goran Smiljanić, a drugi novajlija u inđijskoj dizelki je Miloš Milinović.

Milinović je veoma iskusan čuvar mreže, dolazi iz ekipe Jedinstva iz Stare Pazove. Sa prošlim klubom jesenji deo polusezone završio je na trećoj poziciji Srpske lige Vojvodina. Železničar je na 15 mečeva u ligi primio 14 golova i po tom paramteru su četvrti najbolji klub u ligi. Kroz karijeru Miloš je branio boje ČSK Pivare, Inđije, Sloga (Petrovac na Mlavi), 1. Maj, Feniks, Borac (Šajkaš).

Republika

Foto: FK Železničar Inđija

Miloš Milinović

Železničar prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Indeks. Na otvaranju sezone tim iz Inđije poražen je na gostovanju rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading