HOROSKOP ZA SREDU 15. MAJ! Device - važne vesti od poslovnih saradnika iz inostranstva, Vage - partner će vas iznenaditi!

Autor:

Lifestyle

15.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SREDU 15. MAJ! Device - važne vesti od poslovnih saradnika iz inostranstva, Vage - partner će vas iznenaditi!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, pobrinite se da administrativan deo posla bude u savršenom redu. Naredna nedelja bi mogla doneti probleme. Bikovi koji se bave kreativnim zanimanjem ili uslužnim delatnostima mogu da ostvare odlične poslovne rezultate. Blizanci, ovaj dan može vam doneti konfliktnu situaciju s jednim saradnikom. Moguća je rasprava. Rakovi koji poslovno sarađuju s inostranstvom mogu imati mnogo uspeha i dodatno proširiti saradnju. Lavovi koji se bave trgovinom ili rade s klijentima mogu da očekuju porast obima posla. Finansijski dobitak. Device, važne vesti od poslovnih saradnika iz inostranstva. Očekuje vas finansijski dobitak.

Vage, odnos s partnerom danas može biti prožet posebnom pažnjom i nežnošću. Partner će vam danas prirediti neko lepo iznenađenje. Škorpije, nesuglasice između vas i partnera i ostalih ukućana danas mogu da kulminiraju. Neophodan je kompromis. Slobodne Strelčeve očekuje zanimljiv izlazak s prijateljima, kada mogu da upoznaju jednog šarmantnog Blizanca. Jarci, dopada vam se osoba koju viđate svaki dan na poslu. Načinite prvi korak u zbližavanju. Vodolije koje su u vezi sve vreme ispoljavaju nervozu, pa su moguće kratkotrajne razmirice. Ribe koje su u vezi danas će planirati s partnerom da odu na neko egzotično putovanje.

Kada je u pitanju zdravlje, Ribe će imati problema sa stopalima, Vodolije sa vrtoglavicom, Vage sa sluhom...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading