HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MAJ! Škorpije - pruža vam se prilika da zaradite velike pare, Device - ljubavni sastanak!

Autor:

Lifestyle

11.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MAJ! Škorpije - pruža vam se prilika da zaradite velike pare, Device - ljubavni sastanak!

Foto: Shutterstock

Ribe, uspešno ćete završiti rad na jednom dugoročnom projektu. Očekuju vas pohvale i priznanja od nadređenih. Jarci, slobodne očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu. Poznanstvo s jednim veoma zanimljivim osobom. Škorpije, glavna tema ovog dana su finansije. Pruža vam se prilika da ostvarite veliku zaradu i to posebno kroz saradnju s inostranstvom. Lavovi, povoljni aspekti daće vam dodatni podsticaj i ubrzati tempo poslovanja. Danas će vam sve poći od ruke. Budite ažurni u svemu. Blizanci, neočekivan splet okolnosti u okviru poslovne saradnje zahteva nov radni plan. Pripremite improvizovano rešenje. Ovnovi, oni koji se bave kreativnim zanimanjima ili rade u prosveti očekuje napredak i pohvale nadređenih.

Bikovi, osećate sve jaču privlačnost prema osobi koju često viđate. Sada je pravi trenutak da joj priđete na drugi način. Rakovi, oni koji su u vezi žele da promene nešto kod partnera. U poslednje vreme između vas se javila distanca. Device, slobodne očekuje ljubavni sastanak s osobom koju su nedavno upoznali. Romantična avantura. Vage, partner je postao distanciran i nedosledan u izjavama. Nalazite se na pragu perioda krize poverenja. Strelci, nije preporučljivo da se danas upuštate u raspravu s partnerom jer bi se sve moglo pretvoriti u svađu. Vodolije, ukoliko ste partneru nešto prećutali, ubrzo može doći do toga da budete otkriveni. Moguća je svađa.

Problem sa zdravljem imaće - Lavovi sa vrtoglavicom, Škorpije sa sinusima, Strelci sa upalom mišica...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading