ULETEO PIJAN U DVORIŠTE, PA UBIO BIVŠU SUPRUGU: Zoran zbog svirepog ubistva osuđen na 20 godina zatvora!

Autor:

Hronika

10.05.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlović je Snežanu Simić izbo 26 puta nožem

ULETEO PIJAN U DVORIŠTE, PA UBIO BIVŠU SUPRUGU: Zoran zbog svirepog ubistva osuđen na 20 godina zatvora!

Foto: shutterstock

Zoran Pavlović osuđen je pravosnažno na 20 godina zatvora zbog ubistva Snežane Simić, koje se dogodilo 5. juna 2022. godine u dvorištu porodične kuće u Barajevu. Apelacioni sud u Beogradu odbio je kao neosnovane sve žalbe i potvrdio presudu Višeg suda u Beogradu.

Sud je utvrdio da je Zoran Pavlović pijan došao u dvorište porodične kuće svoje bivše vanbračne supruge, i nožem koji je poneo sa sobom, naneo 26 rana nesrećnoj Snežani Simić. Prema presudi drugostepenog suda, ubistvo je izvršeno na svirep način, a žrtva je trpela neizmernu bol tokom nekoliko minuta dok nije izgubila svest zbog gubitka krvi iz presečenih krvnih sudova i organa.

Detalji zločina: Pijani napad i svirepo ubistvo

Prema presudi, Zoran Pavlović je svojim bivšim vanbračnim supružnikom zadao 26 rana u predelu vrata, trupa i ruku, a nakon toga je istim nožem naneo sebi povrede u predelu ručnih zglobova, vrata i grudnog koša. Nakon toga, hitna pomoć je prevezla Pavlovića u Urgentni centar.

- Ubistvo je počinjeno na svirep način, 26 rana joj je zadao u predelu vrata, trupa, ruku. Ona je u vreme zadobijanja povreda trpela bol najvećeg mogućeg intenziteta u trajanju od nekoliko minuta, sve dok nije izgubila svest zbog gubitka krvi iz presečenih krvnih sudova i organa - navodi se u presudi koju je potvrdio drugostepeni sud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading