MONSTRUM ZLOUPOTREBIO NJENO POVERENJE PA JE BRUTALNO RASKOMADAO! Majka Noe Milivojev NEUTEŠNA nakon ročišta: Trudićemo se da dobije DOŽIVOTNU ROBIJU

Autor:

Hronika

10.05.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako neutešna majka navodi, sa gubitkom deteta otišlo joj je pola života i sada samo preživljava dan za danom.

MONSTRUM ZLOUPOTREBIO NJENO POVERENJE PA JE BRUTALNO RASKOMADAO! Majka Noe Milivojev NEUTEŠNA nakon ročišta: Trudićemo se da dobije DOŽIVOTNU ROBIJU

Foto: facebook, ST/N. PANČIĆ, tiktok

"Nisam dobro, nisam mogla ni na suđenje da odem. Želimo pravdu i trudićemo se da dobije doživotnu robiju, jer je to zaslužio. Može da se pravi lud, ali znamo da nije!"

Ovim rečima za "Blic" oglasila se Boba Milivojev, majka ubijene Noe Milivojev nakon što je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću za teško ubistvo na kom je izjavio da navodi iz optužnice nisu tačni.

"Svaki novi dan meni ništa ne znači"

Kako neutešna majka navodi, sa gubitkom deteta otišlo joj je pola života i sada samo preživljava.

- Osećam se kao da deo po deo mene nestaje. Užasno je teško i to ne može da razume neko ko nije ovako nešto i doživeo. Svaki novi dan meni ništa ne znači - priča naša sagovornica.

Podsetimo, Ognjen Dabetić u ponedeljak je u Višem sudu u Beogradu negirao navode optužnice.

- Nisu tačni navodi iz optužnice - izjasnio se Dabetić u čijem su stanu, u kutijama, pronađeni delovi tela Noe Milivojev.

Glavni pretres zakazan je za 6. jun kada će moći da prisustvuje i javnost.

"Okrenula sam glavu, bio je to preveliki stres"

Noina majka i otac na prethodnom ročištu koje je bilo odloženo su se susreli sa ubicom svog deteta, a njena majka je ispričala da nije mogla da ga pogleda.

- Okrenula sam glavu, bio je to preveliki stres - rekla je ranije Boba Milivojev.

U optužnici se navodi de se sumnja da je zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

- Ognjen D. je, kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života - navodi se u optužnici i dodaje:

- Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading