"DAMIRA SAM SMATRAO SVOJIM DRUGIM SINOM, SVE DOK MI NIJE UBIO MOG": Potresna ispovest oca Ivana Trifunovića kojeg je ubio Belivukov rođak!

Autor:

Hronika

19.05.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji drug mog sina koji ga je ubio će izaći mlad, a moje dete iz zemlje neće ustati nikada, rekao je otac ubijenog mladića

"DAMIRA SAM SMATRAO SVOJIM DRUGIM SINOM, SVE DOK MI NIJE UBIO MOG": Potresna ispovest oca Ivana Trifunovića kojeg je ubio Belivukov rođak!

Foto: E/Stock, Facebook, Tanjug

Dragiša Trifunović, otac preminulog Ivana Trifunovića, otvorio je svoju dušu i podelio sa javnošću bolnu priču o gubitku svog sina i nepodnošljivom teretu bola koji nosi sa sobom svakoga dana. Ispunjen trenom tugovanja i očaja, on ističe da vreme ne leči rane, a da je za njega život stao 14. januara 2021. godine, kada je izgubio svog sina Ivana.

- Kažu ljudi da vreme leči rane. Ne leči, verujte mi. Možda ljudima koji nisu izgubili dete nešto zaleči, ali meni je vreme stalo tog 14. januara 2021. godine. Verujte mi kao da je juče bilo. Najbolji drug mog sina koji ga je ubio će izaći mlad, a moje dete iz zemlje neće ustati nikada - ovim rečima započinje svoju ispovest Dragiša Trifunović, otac Ivana Trifunovića (22), koji je ubijen pre tri godine u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Republika

Foto: A. Popović

Dragiša Trifunović

Kroz potresne reči, otac preminulog mladića izražava svoju nemoć pred tragedijom i ističe kako se svakodnevno suočava sa bolom, ne shvatajući razlog za tako surov čin. Sa nevericom opisuje kako je Damir Ibrahimović, najbolji drug njegovog sina, postao izvršilac ovog tragičnog događaja, ostavljajući Dragišu u beskrajnoj patnji.

- Meni je samo bilo bitno da mi on kaže zašto je to učinio. Ne bih razumeo razlog, ne postoji razlog za ubistvo, ali bih razumeo da postoji nešto što ga je navelo. Ovako, ja živim i propadam jer je upravo to ogromna muka - nema razloga zbog čega je mog sina ubio najbolji drug. Eto - kaže skrhani otac za beogradske medije i dodaje da ga razara upravo činjenica da je Ivana ubio drug koga su i njegovi roditelji gledali kao sina:

- Jeli su zajedno, družili se, stalno je bio sa njim, konstantno. Samo čujemo kada sa vrata poviče: „Idem kod Dače“, „Dolazi Dača“. Odrasli su zajedno, znaju se iz vrtića. Damira sam smatrao drugim sinom. Sve sam mogao da pomislim, ali da mi on uradi ovako nešto. Da je Ivan bio kriminalac trudio bih se da nađem neku utehu, ali on je radio pošteno, borio se za svoj dinar - kroz suze navodi Dragiša.

Kroz suze i bol, Dragiša Trifunović otkriva kako je njegova supruga takođe teško pogođena gubitkom njihovog sina. Opisuje kako se noću budi i zatiče svoju suprugu kako sedi, držeći Ivanovu sliku, obuzetu tugom i očajem. Njihova svakodnevica ispunjena je mukom i nepodnošljivim tišinama, ostavljajući ih zarobljenim u beskrajnoj tuzi.

- Kad god legnem u krevet odmah kreću slike da mi se vraćaju, kad sam našao sina, sahrana, pa suđenja… Kada sam ga pronašao ispred zgrade mislio sam da je još živ. Kada je trebalo u mrtvačnicu da se ide, supruga je molila da ide, ali ja nisam dao. Verujte mi da ne znam da li bi ona izdržala. Ona sve ovo još teže podnosi, baš jedva. Kada se nekada noću probudim, ustanem i vidim je kako drži Ivanovu sliku, sedi i plače. Ne može to nikada da se zaboravi - potreseno kaže otac ubijenog mladića.

Inače, kako su mediji pisali ranije, Damir je rođak uhapšenom vođi navijača Veljku Belivuku.

Podsetimo, Damir Ibrahimović proglašen je krivim za ubistvo Trifunovića i osuđen na deset godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading