VANSERIJSKI IGRAČ ZA OVAJ RANG TAKMIČENJA: Mitić golovima prelomio meč u korist Čekmina - fudbaler domaćih upisao je kasnije i het-trik!

Autor:

Sport

14.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Petarda" u mreži Zloćudova.

VANSERIJSKI IGRAČ ZA OVAJ RANG TAKMIČENJA: Mitić golovima prelomio meč u korist Čekmina - fudbaler domaćih upisao je kasnije i het-trik!

Foto: FK Čekmin

U okviru 27. kola Jablaničke okružne lige ekipa Čekmina ugostila je sastav Zloćudova. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije na tabeli (38 osvojenih bodova), dok su gosti bili na četvrtom mestu sa deset bodova više.

Republika

Pred oko 50-tak gledalaca odigran je meč dva tima koja se nalaze u gornjem delu tabele. Od prvog minuta jako dobra igra, gosti su u prvoj polovini prvog poluvremena bili možda i bolji rival, ali nisu uspeli da stignu do vođstva.

Nakon toga, domaćin je sa dva brza pogotka "resetovao" rivala, iskusni Jovica Mitić je u 26. i 29. minutu savladao golmana Veljkovića, 2:0 za Čekmin. Nakon toga sastav Zloćudova bio je gotovo neprimetan na terenu, međutim nove promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme proteklo je u inicijativi domaćeg sastava, Nikola Krstić je u 61. minutu uvećao prednost Čekmina na 3:0, šest minuta kasnije u listu strelaca upisao se i Aleksandar Đorđević, 4:0. 

Pitanje rivala u tim trenucima je već bilo rešeno, pa je trener domaćih krenuo sa izmenama. Odlično su svoju šansu iskoristili rezervni domaći fudbaleri, a na ovom meču istakao se Mitić, koji je u 72. minutu overio svoj het-trik, 5:0.

Mirno su domaći priveli utakmicu kraju i ostvarili su jako veliki trijumf protiv odličnog sastava Zloćudova.

Čekmin - Zloćudovo 5:0 (2:0)

Čekmin: Ilić, Mladenović (od 68' Vujić), Tričković, Krstić (od 71' Ilić), Dimitrijević, Mitić, Đorđević (od 70' Živković), Krstić (od 69' Milošević), Tasić, Stojiljković, Micaković (od 71' Mladenović)

Zloćudovo: Veljković, N. Ilić (od 66' L. Ilić), Petrović, Marinković, D. Radić, M. Radić, Zdravković, Nastić, Nikolić, Arsić, Ristić 

 Treba napomenuti da su gosti na ovom meču bili oslabljeni, ali to ne umanjuje trijumf domaćina i jako dobru partiju po mnogima vanserijskog igrača, Jovice Mitića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading