ČELNICI FSS URUČILI ZLATANU POKLONE NA OPROŠTAJU: Ibra dobio desetku od Džajića (FOTO)

Autor:

Sport

08.06.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za legendu samo najbolje.

ČELNICI FSS URUČILI ZLATANU POKLONE NA OPROŠTAJU: Ibra dobio desetku od Džajića (FOTO)

Foto: Instagram/ fudbalskisavezsrbije

Poklon za Ibru od Džaje

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno se nalazi u Stokholmu gde na "Frends" Areni odmerava snage sa domaćom selekcijom Švedske. Rezultat na poluvremenu je 1:0, a "orlovima" je to značajno na planu samopouzdanja pred učešće na Evropskom prvenstvu, dok je skandinavskom nacionalnom timu ova utakmica važna zbog opraštaja Zlatana Ibrahimovića od fudbala.

Čuveni Ibra je posle i više nego uspešne karijere okačio kopačke o klin, a od čelnika FSS - Dragana Džajiča, Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge dobio je prigodan poklon za oproštaj.

Podsetimo, kako je naš portal došao do saznanja, legendarni Ibrahimović imaće ceremoniju 10-15 minuta nakon meča. U glavnog gradu Švedske je sve u znaku Ibre, meč protiv Srbije i ne zanima toliko, već su se svi fokusirali na ovaj događaj koji će uslediti nakon meča. Zlatan je poznat i kao veliki prijatelj Srba i nije slučajnost što će se oprosttiti od nacionalnog dresa baš protiv našeg nacionalnog tima. 

Što se tiče samog meča, Sergej Milinković Savić je pogodio u 18. minutu za prednost "orlova" koja stoji na semaforu i na poluvremenu.

Takođe, Srbija je prethodno izgubila od Austrije u Beču sa 2:1, dok je Švedska, takođe u test-utakmici, istim rezulatom poražena od Danske, koja će biti rival "orlovima" u okviru C grupe. Osim Danaca, u prvoj fazi EP igraćemo još i sa Slovencima i Englezima koji su nam prvi rival 16. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading