VLAHOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ZLATAN REKAO POSLE MEČA: "Odrastao sam uz njega..."

Autor:

Sport

08.06.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ubedljiva u Švedskoj na Ibrinom oproštaju.

VLAHOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ZLATAN REKAO POSLE MEČA: "Odrastao sam uz njega..."

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo savladala Švedsku u Stokholmu sa ubedljivih 3:0.

"Orlovi" su se iskupili za bledu partiju u Austriji, a ono što najviše raduje i u čemu se video najveći pomak jeste - realizacija. Nije Srbija bila toliko dominantnija u odnosu na Šveđane koliko to rezultat govori, ali je uz sjajan finiš i još boljeg Rajkovića na golu ubedljivo slavila protiv Skandinavaca na Ibrahimovićevom oproštaju od fudbala.

Upravo je Dušan Vlahović biranim rečima posle meča govorio o Zlatanu.

- Videli smo se kada se završila ceremonija. Bio je to za mene jako poseban momenat, nekoliko puta smo se sreli i to je za mene kao dečački san. Odrastao sam uz njega i jako je lepo. Zvanično je završio reprezentativnu karijeru, želim mu svu sreću šta će raditi dalje i nadam se da ćemo se sresti još – rekao je Vlahović pred srpskim medijima i dodao:

- Pričali smo normalno, raspitivao se kada krećemo u Nemačku. Poželeo mi je sreću, da guram i dajem golove.

Potom se osvrnuo na sam duel.

Pobeda u pravom trenutku, ovo je bila priprema za ono što nas očekuje – tri jako teške utakmice na EP, ali spremni smo. Imali smo dosta vremena.

Pričao je o postavi 3-5-2 i Aleksandar Mitrović, a sada je to uradio i Duci.

Malo smo navikli, dugo igramo tako. Na nama je da se adaptiramo na odluke selektora i kako odluči tako ćemo da igramo. Tu nema problema.

Prvi duel Srbija na EP igra protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu.

Očekujemo borbenu Srbiju. Igramo na startu protiv Engleske, jednog od najvećih favorita na turniru, sigurno je jedna od najboljih na svetu. Biće jako teško, daćemo sve od sebe – završio je napadač Juvea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading