TRANSFER VRTEŠKA: Dvojac je uzeo ispisnice - očekuje se reakcija klupskog rukovodstva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska fudbalska pauza je nastupila, ali vremena za odmor nema. Širom Srbije prelazni rok je u punom jeku.

TRANSFER VRTEŠKA: Dvojac je uzeo ispisnice - očekuje se reakcija klupskog rukovodstva!

Foto: FK železničar Inđija

Na osnovu početnih poteza kada je "transfer pijaca" u pitanju, ova zima će biti izuzetno turbulentna kada je inđijski fudbal u pitanju.

 

Fudbalski klub Železničar iz Inđije u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Vojvođanske lige "Jug" i prvi deo sezone okončali su na šestoj poziciji što im daje nadu da se tokom predstojećeg proleća mogu uključiti i u borbu za plasman u srpskoligaški rang takmičenja.

Međutim, u nastavak sezone inđijski klub će krenuti lišen usluga dvojice fudbalera. Aleksandar Radišić i iskusni štoper Vladan Ninić više nisu članovi inđijske "Dizelke".

U narednom periodu očekuje se da će rukovodstvo kluba poraditi i na angažovanju pojačanja koja će omogućiti ispunjenje unapred zacrtanih ciljeva, a već smo vas informisali da je prvo zimsko pojačanje inđijskog kluba, doskorašnji fudbaler novobeogradskog Radničkog Goran Smiljanić, poznat pod nadimok "Runi".

Foto: FK železničar Inđija

Vladan Ninić

 

Da podsetimo, Železničar je tokom jeseni u 15 odigranih mečeva ostvario osam pobeda, tri remija i četiri poraza. Sa 27 osvojenih bodova zauzima šestu poziciju na tabeli Vojvođanske lige "Jug". Za vodećim Hajdukom iz Divoša, Inđijci zaostaju osam bodova i ostaje da se vidi hoće li novajlija u ovom rangu takmičenja možda moći da napravi i senzaciju i uključi se u borbu za sam vrh tabele.

Već u prvom kolu nastavka šampionata Železinčar očekuje izuzetno važan meč. U inđiju stiže novosadski Indeks koji se na tabeli nalazi jesnu stepenicu više i koji se takođe nada borbi za sam vrh vojvođanskog "Juga".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading