SUPRUGA NAŠEG PEVAČA IZGLEDA KAO BOGINJA, A OVO O NJOJ JE MALO KO ZNAO: Evo čime se bavila pre nego što ga je upoznala!

Autor:

Zabava

14.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica važi za pevača koji ima vrlo zgodnu suprugu Katarinu!

SUPRUGA NAŠEG PEVAČA IZGLEDA KAO BOGINJA, A OVO O NJOJ JE MALO KO ZNAO: Evo čime se bavila pre nego što ga je upoznala!

Foto: Instagram.com

Folk pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, trenutno borave na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u popularnom gradu Dubaiju. Kako prenose mediji, par uživa u luksuznom odmoru, a posebno se ističe Katarinin izgled, zbog kojeg mnogi muškarci zavide Ljubi.


Pre nekoliko meseci, Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica postali su roditelji malenog sina Alekseja. Katarina je nedavno istakla da je Ljuba izuzetno posvećen otac, aktivno učestvujući u svim obavezama vezanim za dete. Posebno je istakla da Ljuba bez oklevanja ustaje noću kako bi nahranio ili presvukao sina, pokazujući tako svoju brižnu i odgovornu ulogu oca.

Kako je Katarina otkrila, njihov sin Aleksej ima jake grčeve, zbog čega se često budi i plače. Ljuba i Katarina naizmenično rade vežbice, umiruju ga i pružaju mu ljubav kako bi mu olakšali tegobe. Katarina je istakla da su izuzetno srećni što imaju podršku brižnog oca poput Ljube.

 

 

– Stvarno se trudi oko svega da mi pomogne i od prvog dana je otac koji aktivno učestvuje u svim “poslovima” vezanim za dete, kada ne radi, nije mu teško da ustane da ga nahrani ili da presvuče pelenicu, da ga okupa i sve što treba. Posto Aki ima jake grčeve, stalno se budi i plače, pa mu Ljuba i ja na smenu radimo vežbice, umirujemo ga i ljubakamo da što pre prođe. Ljuba je stvarno pravi primer pre svega muškarca koji voli i brine o svojoj ženi i sada brižnog oca kome ništa nije teško. Aleksej i ja smo stvarno imali sreće što je on “naš” taja - otkrila je nedavno Katarina kako se Ljuba snalazi u ulozi oca, piše Estreso. 



Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus trenutno uživaju na egzotičnom odmoru u Dubaiju, gde se opuštaju i uživaju u zajedničkom vremenu. Njihov porodični život, posebno uloga oca koju Ljuba istinski prihvata i s ljubavlju obavlja, izaziva divljenje i simpatije javnosti. Ova poznata ličnost pokazuje da je i u ulozi oca izuzetno posvećen i brižan, što je potez koji zaslužuje pažnju i poštovanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading