RUNI POTPISAO: Inđijska Dizelka ima novog mašinovođu - punim gasom u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvo pojačanje, strašno pojačanje.

RUNI POTPISAO: Inđijska Dizelka ima novog mašinovođu - punim gasom u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/runi_smiljanic

Fudbaleri Železničara iz Inđije u aktuelnoj sezoni takmiče se u okviru Vojvođanske lige "Jug", ali svakako ambicije svih u klubu jesu da se ekipa u dogledno vreme domogne srpskoligaškog ranga takmičenja.

 

Tokom prvog dela sezone Železničar je u 15 odigranih utakmica zabeležio osam pobedam tri remija i četiri poraza i sa 27 osvojenih bodova drži šestu poziciju vojvođanskog juga, a čini se da i pored zaostatka od osam bodova za liderom Hajdukom iz Divoša, ni borba za najviši plamsan ne deluje nerealno.

U cilju ostvarenja želja, rukovodstvo inđijskog kluba već je povuklo važne poteze ove zime. Član Železničara postao je Goran Smiljanić poznatiji kao Runi koji je u prvom delu šampionata nosio dres novobeogradskog Radničkog za koji je u Prvoj ligi Srbije odigrao ukupno 13 mečeva.

 

Tridesetdvogodišnji fudbaler iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Rođeni Novosađanin prošao je mlaše selekcije Fruškogorca, Kabela i Vojvodine, a tokom profesionalne karijere nastupao je za novosadsku Vojvodinu, Inđiju, Bežaniju, Kolubaru, OFK Bačku, Hajduk iz Beške, Rad, novosadski Proleter, Budućnost iz Dobanovaca i Borac iz Šajkaša.

Treba napomenuti da je u dresu mlade reprezentacije Srbije U-17 odigrao šest mečeva i postigao jedan pogodak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading