SIGURNO NAJBOLJA PARTIJA VINOGRADARA: Tim iz Garevine je na ovom gostovanju "izvukao sedmicu"!

Autor:

Sport

14.05.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perfketna igra domaćina i veliki trijumf.

SIGURNO NAJBOLJA PARTIJA VINOGRADARA: Tim iz Garevine je na ovom gostovanju "izvukao sedmicu"!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U okviru 26. kola Druge rasinske okružne lige ekipa Vinogradara iz Riljca ugostila je sastav Garevine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti bili na 11. mestu sa deset bodova više.

Republika

Kao što smo već par puta pisali, planirana je reorganizacija liga, pa se i dalje ne zna koji klub će u koji rang (ligu) biti. Vinogradar i Garevina se nalaze u donjem delu tabele, od prvog minuta zaigrali su fudbaleri na obe strane otvoreno, napadački što nam je donelo dosta golova.

Već u prvom pravom napadu dolazi do promene rezultata, Aleksa Milićević savladao je golmana Milanovića, 1:0 za Vinogradar. Pokušali su da uzvrate gosti na drugoj strani, međutim to im nije pošlo za rukom, a zatim se opet zatresla mreža Garevine.

U 15. minutu Mirko Babović duplirao je prednost svog tima, 2:0. Nastavilo se sa otvorenom, napadačkom igrom, ali se do odlaska na odmor još dva puta tresla mreža gostiju. Prvo je u 32. minutu Milićević svojim drugim pogotkom postavio rezultat na 3:0, da bi samo par minuta kasnije overio svoj het-trik, 4:0.

Drugo poluvreme identično kao prvo, može se reći da je prava šteta što su treneri na klupama imali jednu, odnosno dve dostupne izmene, pa nije bilo mnogo svežine među igračima.

Golman Todorović se na ovom susretu "razbranio" i uspeo je da do kraja meča sačuva svoju mrežu. Tokom drugih 45 minuta utakmice u listu strelaca za Vinogradar upisali su se Sandro Matić i Predrag Jovičić, dok je svoj drugi gol postigao Babović, konačnih 7:0.

Vinogradar (Riljac) - Garevina 7:0 (4:0)

Vinogradar: Todorović, Matić, Filipović (od 56' Jevtić), Milić, Babović, Radovanović, Milićević, Milutinović, Jovanović, Mihajlović, Jovičić

Garevina: Milanović, Nedeljić (od 68' V. Savović), Tatić, Petković, S. Savović, Pajić, Mijović, Petrović, Karajović, Drulović, Toskić (od 66' Ivković) 

U sledećem kolu Vinogradar gostuje u Donjem Katunu, sastavu Mladosti, dok Garevina dočekuje Bele Orlove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading