''GDE MISLIŠ DA SMESTIMO TREĆU MVP NAGRADU'''?: Denver na jedinstven način najavio okršaj sa Minesotom! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit izjava Jokićeve supruge.

''GDE MISLIŠ DA SMESTIMO TREĆU MVP NAGRADU'''?: Denver na jedinstven način najavio okršaj sa Minesotom! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa igraju peti meč plej-of serije sa Minesotom, a posle dva trijumfa na gostovanju rezultat je 2:2 i peti meč igra se u Koloradu. Izabranici Majka Melouna su gubili u seriji od Vukova 2:0, da bi u Minenapolisu preokrenuli i sada imaju priliku da povedu u Bol Areni, što bi bio izuzetan podvig.

Denver je zakazao i proslavu treće MVP titule za Nikolu Jokića. Navijače su podsetili na nedavni video u kojem je objavljeno da će srpski centar dobiti treću nagradu. Jokićevi članovi porodice postavljali su mu pitanja, a jedno od najduhovitijih bilo je pitanje njegove supruge Natalije.

- Da li se sećaš kada si doneo prvu nagradu kući? Vitrina je delovala prazno. Ljubazno sam te zamolila da doneseš još stvari da bi izgledala punije, i sada nemamo prostora. Gde misliš da bi trebalo da stavimo treću MVP nagradu? - šaljivo je rekla supruga Nikole Jokića

Potom je usledio odgovor trostrukog MVP-ja.

Polica je delovala prazno, mada mi se dopala. Dobar problem je kada je nešto ovako - istakao je Nikola.

 

 

Svi sa veliki nestrpljenjem iščekuju okršaj Denvera i Minesote u Bol Areni. Sigurno ćemo biti svedoci još jednog spektakla. Oba tima ulaze sa velikom motivacijom u ovaj okršaj, Nagetsi brane titulu, dok Vukovi žele da izbace akutelnog šampiona i pokušaju da dođe do trofeja u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading