ŠOKANTNO: Bruka organizatora Rolan Garosa, zaboravili grend-slem šampiona!

Autor:

Sport

14.05.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TIm nije ovo zaslužio.

ŠOKANTNO: Bruka organizatora Rolan Garosa, zaboravili grend-slem šampiona!

Foto: www.profimedia.rs

Organizatori Rolan Garosa su objavili spisak tenisera i teniserki koji su dobili specijalne pozivnice za učešće na ovogodišnjem Grend slemu. Među dobitnicima specijalnih pozivnica su i neka iznenađenja, ali i odsustvo Dominika Tima.

Foto: www.profimedia.rs

 

U muškoj konkurenciji, čak šest specijalnih pozivnica dodeljeno je francuskim igračima, među kojima su Terens Atman, Rišar Gaske i Pjer-Ig Erber. Ovo je iznenađujuća odluka organizatora, ali pokazuje njihovu podršku domaćim igračima.

Najveće iznenađenje je odsustvo Dominika Tima među dobitnicima specijalnih pozivnica. Austrijanac, koji se oprostio od tenisa, nije dobio vajld card, iako je bio dvostruki finalista Rolan Garosa. Ovo je izazvalo kontroverze i postavlja pitanje zašto organizatori nisu podržali Tima u njegovom oproštaju od tenisa.

Kod dama, specijalne pozivnice su dobile talentovane igračice poput Aliz Korne, Kristina Mladenović i Ajla Tomljanović. Ovo pokazuje da organizatori žele da pruže priliku mladim i perspektivnim teniserkama da pokažu svoj talenat na velikoj sceni.

 

Kvalifikacije za Rolan Garos počinju 20. maja, dok će glavni žreb startovati šest dana kasnije. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj spektakl, a titule brane Novak Đoković i Iga Švjontek. S obzirom na iznenađenja u vezi sa specijalnim pozivnicama, očekuje nas uzbudljiv turnir na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading