ISPLIVALI DETALJI: Predsednik La Lige govorio o dolasku Mbapea u Real Madrid!

Autor:

Sport

14.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevi završili senzacionalan posao.

ISPLIVALI DETALJI: Predsednik La Lige govorio o dolasku Mbapea u Real Madrid!

Foto: Paris Saint-Germain/X

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas danas je izjavio da će Kilijan Mbape, francuski reprezentativac i trenutni napadač Pari Sen Žermena, ovog leta preći u redove Real Madrida. Tebas je otkrio da će Mbape potpisati petogodišnji ugovor sa madridskim klubom, naglašavajući da je dogovor već postignut.

Prvi čivek La Lige je u intervjuu za argentinski sportski dnevnik Ole potvrdio dolazak Mbapea u Madrid, ističući da će ovaj transfer dodatno ojačati tim Real Madrida. On je naglasio da je Mbape jedan od najboljih igrača na svetu, ali je takođe istakao i prisustvo drugih talentovanih igrača poput Vinisijusa i Belingema, čime je nagovestio da će Real Madrid imati izuzetno jak tim u narednoj sezoni.

- On dolazi u Madrid sledeće godine, sledeće sezone, da, da - naveo je Tebas i dodao:

- Mbape je jedan od najboljih igrača na svetu. Ali, tu su i Vinisijus i Belingem. Madrid će imati veliki tim - naveo je Havijer Tebas.

Real Madrid, koji je nedavno osvojio 36. titulu prvaka Španije i koji će se 1. juna boriti za 15. Ligu šampiona, izgleda kao logična destinacija za Mbapea, iako zvanična potvrda ovog transfera još uvek nije stigla ni od jedne strane. Očekuje se da će ovaj transfer imati značajan uticaj na fudbalsko tržište i da će doprineti daljoj dinamici u svetu fudbala.

Mbape je za Parižane odigrao 307 mečeva i postigao 256 golova za sedam godina koliko je boravio na Parku Prinčeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading