POVRATAK U STARO JATO: Jordanski će biti ogromno pojačanje za proleće!

Autor:

Sport

02.01.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki povratak u klub iz Lozovika.

POVRATAK U STARO JATO: Jordanski će biti ogromno pojačanje za proleće!

Foto: FK Udarnik Lozovik

Udarnik se u sezoni 2019/2020 takmičio u Podunavsko šumadijskoj zoni koja je prekinuta na pola. Od tada seniorski tim se nije takmičio u zvaničim mečevima.

Republika

Ove sezone posle tri godine pauze opet je aktivan prvi tim iz Lozovika. Na zimsku pauzu otišli su sa pete pozicije u Opštinskoj ligi Velike Plane. Tim je pretežno sastavljen od igrača koji su ponikli u klubu. Udarnik ima jako dobre i organizovane na visokom nivou mlađe selekcije.

Republika

Foto: FK Udarnik Lozovik

Veliki povratak Jordanskog u Udarnik

 

Prvo pojačanje za nastavak sezone je Jordanski Nemanja (24). Jordanski je rođeni Lozovičan i već je nastupao za Udarnik.  Dolazi iz Sloge (Lugavčina) sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa druge pozicije u Podunvasko okružnoj ligi. Na 15 mečeva u upravo završenoj polusezoni zatresao je mrežu protivnika šest puta. Pored tima iz Lugavčine nastupao je još i za Moravu iz Velike Plane.

Sportski direktor kluba Aleksandar Janković je kratko po pitanju prvog novajlije izjavio:

- Ozvaničen veliki novogodišnji povratak u naš klub, i prvo veliko pojačanje za drugu polusezonu. Svuda pođi, kući dođi. Jordo dobrodošao nazad. 

Prolećni deo prvenstva Udarnik nastavlja na gostovanju ekipi Karađorđe. U prvom susretu ove sezone rezultat je bio 0:0.

BONUS VIDEO:  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading