RADNO U STARIM BANOVCIMA: Predstavljen je kvartet pojačanja!

Autor:

Sport

02.01.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Starih Banovaca predstavio četiri nova lica.

RADNO U STARIM BANOVCIMA: Predstavljen je kvartet pojačanja!

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Dunav je od 2011. godine postao član srpskoligaškog karavana i tu je proveo punih 10 godina. U sezoni 2020/2021 morao je da se pomiri sa spuštanjem u Vojvođansku ligu Jug.

Republika

Prošle sezone status u ligi sačuvali su sa dva boda više u odnosu na prvi tim ispod crte. Ovu polusezonu sa učinkom 3-7-5 drže 11. poziciju sa 16 bodova. Do 12. kola imali su samo dva poraza, i po tom paramteru su tada bili odmah iza lidera.

Uprava kluba je u kratkom vremenskom intervalu predstavila čak četiri pojačanja.

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Marko Nikolić dok je nosio dres PKB-a.

 

Dres Dunava na proleće nosiće Marko Nikolić. Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veznog i u karijeri je nastupao za Radnički (NP), Donji Srem i PKB.

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Veljko Petrović

 

U istom danu predstavljen je i golman Veljko Petrović (25). Petrović je čuvar mreže koji dolazi iz Slobode (Donji Tovarnik). Sa svojim sada već bivšim saigračima u istoj ligi polusezonu je završio na sedmoj poziciji na tabeli. Pored tima iz Donjeg Tovarnika branio je i za Borac (Sakule) i Lokomotivu.

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Lazar Stokić

 

Treće pojačanje za Dunav je Lazar Stokić (21). Igrač koji pokriva celu desnu stranu i dolazi iz ekipe Studentski Grad, pored njih nastupao je i u Zemunu. 

Republika

Foto: FK Dunav Stari Banovci

Nebojša Pavlović

Poslednji novajlija u ovom intervalu je Nebojša Pavlović. Pavlović pokriva poziciju ofanzivnog veznog, igrač je sa velikim iskustvom. Do sada je nosio dres Vojvodine, Bečeja, Tekstilca, Podunavca i Slobode (Donji Tovarnik).

Dunav je već sada poprilično ojačao sastav igračima koji znaju fudbal. U predstojećem periodu se očekuje još neko pojačanje. Cilj je pre svega opstanak u ligi, i što bolja pozicija na tabeli u nastavku prvenstva.

Dunav nastavak takmičenja počinje na gostovanju fenjerašu u Šidu. U prvom duelu ova dva tima Radnički je savladan rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading