SLOŽNI U REŠAVANJU PROBLEMA: Na proleće će napokon igrati na svom terenu!

Autor:

Sport

24.12.2022

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo se sa rešavanjem problema koji je mučio zonaše.

SLOŽNI U REŠAVANJU PROBLEMA: Na proleće će napokon igrati na svom terenu!

Foto: INFO Redakcija Delijski Vis

Infrastruktura u Srbiji nije na zavidnom nivou. Klubovi iz samog vrha Srpskog fudbala strepe za dobijanje licenci za Evropu, a iste muke javljaju se i u nižim rangovima.

Republika

Povodom nižih liga u Srbiji pravila su dosta jednostavnija i jasnija. Za poslednji rang takmičenja gotovo da nema uslova. Kod okružnog fudbala bitno je da pored terena budu i prostorije u kojima će se presvlačiti igrači. Stepenik iznad pored tih svih prethodnih uslova bitne su i dimenzije samog terena.

Delijski Vis i Palilulac su članovi Zone Centar i oni dele domaći stadion. Međutim, na tom terenu nisu u mogućnosti da igraju zonski rang takmičenja zbog malih dimenzija, pa su bili primorani da svoje mečeve igraju na drugim niškim terenima. 

 

Usled aktivacije i upornosti uprave oba kluba taj problem je u procesu rešavanja. Od pre nekoliko dana krenulo se sa proširavanjem terena na radost članova oba tima. Ako sve bude kako treba na proleće će se igrati mečevi Zone Centar na njihovom terenu i pred svojim navijačima.

Delijski Vis je na zimsku pauzu otišao sa šeste pozicije na tabeli sa 24 boda i već je u tom rangu takmičenja četiri godine, Palilulcu je ovo debitanska sezona i nalaze se tik ispod komšija sa dva boda manje.

BONUS VIDEO:  

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading