DRUGI NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJEN: Kameni ne želi da propusti priliku koja mu se pruža!

Autor:

Sport

02.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Ašanji se spremaju za prolećne bitke za viši rang.

DRUGI NOVAJLIJA JE PREDSTAVLJEN: Kameni ne želi da propusti priliku koja mu se pruža!

Foto: FK Kameni Ašanja

Tim iz Ašanje se ekspresno vratio u Međuopštinsku ligu, a sada cilja još jednu promociju.

Republika

Kameni je posle nekoliko sezona u Opštinskoj ligi Pećinci u sezoni 2020/2021 našao u višem rangu, ali je odmah doživeo i spuštanje u opštinski fudbal. Prethodne takmičarske godine konsolidovali su redove i sa učinkom 11-0-1 ekspresno su zadužili opet status u međuopštinskoj ligi.

Seriju odličnih rezultata iz nižeg nastavili su i u viši rang. Na zimsku pauzu Kameni odlazi sa učinkom 9-1-3 koji je dovoljan za deobu prve pozicije. Sva tri poraza ekipa je doživela van svog terena. Uprava kluba se po završetku takmičarskih mečeva bacila na jačanje igračkog kadra. Prvi novajlija bio je Bane Čavić, a danas je obelodanjen novi potpis. 

Republika

Foto: FK Kameni Ašanja

Nemanja Bežanović

 

Drugo pojačanje u ovom prelaznom roku je Nemanja Bežanović (22). Igrač koji pokriva celu desnu stranu terena, od gola do gola, snalazi se odlično na svim pozicijama. Dolazi iz ekipe Srema iz Sremskih Mihaljevaca. Pre toga igrao je još i za BSK Batajnicu, Slobodu iz Donjeg Tovarnika i Sremac iz Vojke. Nemanju odlikuje odgovornost, neumorna istrčavanja u napad, brz povratak u fazu odbrane i odlično poziciniranje na celom terenu.

Drugoplasiranom timu na tabeli će sigurno dosta značiti u nastavku prvenstva. Igrački kadar je sa dva nova lica zanačajno ojačan, a posebna prednost je to što su već duže vreme svi na okupu.

BONUS VIDEO: 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading